contador gratuito

Skönhetshandledning: 102 ögonbryn

College mode

Ögonbryn före och efter

Många av er kanske tänker, “Upplever jag deja vu?” Nej, det är du inte. Detta är faktiskt min andra artikel om Ögonbryn. (Om du saknade det, kolla in min Brow 101-handledning!)

Jag bestämde mig för att göra en uppdatering för Jag lärde mig ett fantastiskt nytt sätt att göra ögonbryn. och jag ville att du skulle bli den första som fick veta. Hur kom jag på den här nya formen, frågar du? Jag berättar i detalj:

En dag tittade jag i spegeln och ögonbrynen gjorde mig ledsen. De såg bara inte bra ut. De tappade form och bara …. usch. Så jag gick till MAC-butiken med mina pannproblem och bad närmaste artist om hjälp.

De utbildade mig till “The Art of thehead: Fix It tills You Do.” Hela idén är använd gel eyeliner som bas för att skapa den underliggande formen och blanda den i ditt befintliga hår eller använda den som en mall för att skapa ögonbryn, om de saknas. De föreslår Fluidline från MAC på Dipdown, men jag hittade ett mycket billigare alternativ som jag använde i videon. Jag tackade konstnären som 43 gånger innan jag lämnade butiken med all denna nya information.

Om du vill se hur du återupplivar dina pannor eller skapar nya, titta på videon nedan:

Utseendet:

Videohandledning: Använd gel eyeliner för att definiera ögonbryn!

Hur man får utseendet:

Produkter som används:

Slutliga anmärkningar:

Vän 1: “Vad gör du normalt på Internet?” Vän 2: “Åh, jag letar efter …”

“Ögonbrynen är systrar, inte tvillingar.” – Gammalt ögonbrynsproverb

Tankar

Hur gillade ni artikeln? Vilka är dina favoritbrynstips? Låt mig veta nedan!

Ursprungligen publicerad den 14 augusti 2012

Läsarinteraktioner