contador gratuito

Skönhetssmärtan som “verkligen påverkar” Zoe Kravitz humör och självförtroende

Skönhet Ve som

YSL Beauty-ambassadören Zoe Kravitz har 24/7 tillgång till förstklassig smink. Men precis som oss går även hon i panikläge när en överraskningsläcka inte kan täckas av de bästa designkosmetika. Medan hon firade sin senaste konsert delade ansiktet på varumärkets Black Opium-doft in i allt hår och hud, och avslöjade inte bara hennes YSL-häftklammer, utan också varför hon tar sin behandling så seriöst.

“Allt annat är viktigt, men det viktigaste är att huden ser fuktig och jämn ut”, sa han. Raffinaderi 29 efter att ha sagt att Touche Éclat är den enda produkten utan vilken du aldrig lämnar hemmet. Det har länge ansetts vara en kultfavorit på grund av dess lättanvända pennapplikator och dess förmåga att användas på många sätt; från att lyfta kindbenen till att minska utseendet på fläckar och ge en övergripande glöd i ansiktet.

”Jag gillar att det är riktigt rent. Det handlar mer om att balansera saker och tända dem, snarare än att täcka över dem. Om du sov i någons hus och vaknade på morgonen, det är [the product] skulle du vilja “.

Samtidigt går hon fortfarande för en strikt hudvårdsrutin, som hon startade från en ung ålder tack vare sin bländande mamma Lisa Bonet. ”Min mamma gav mig det ganska tidigt, som [she] Han lät mig inte sova utan att tvätta ansiktet, sa han. Och medan hon upprätthåller relativt smarta hudvanor, får en och annan finn fortfarande det bästa i henne.

”Det stör mig när min hud går sönder. Det påverkar verkligen mitt humör och mitt självförtroende. Uppenbarligen händer det för alla och det är okej, men jag försöker verkligen hålla det under kontroll. Om jag har en finn och jag vet att de kommer att skjuta mig, börjar jag få panik. “

Vi är säkra på att Kravitz har behandling på plats, men mer än någonting är vi glada att få veta att dina aknekampar inte är för långt borta från vår.