Skor 1 april 2020 Den klassiska sneakerstil jag köper i år istället för "Pappa" Tränare En gammal men bra.

Skor 1 april 2020 Den klassiska sneakersstil jag köper i år istället för "Dad" Trainers En gammal men bra.

Jag har en bekännelse att göra: jag gör inte riktigt sneakers. Och innan du kastar ögonen och skriver mig som en underhållen fashionista som bär klackar, låt mig försäkra dig om att jag gillar lägenheter, oavsett om det är balettlägenheter, Chelsea-stövlar, loafers eller brogues. Användbarhet har alltid varit en prioritet. Jag har alltid beundrat tjejer som lyckas rocka en “avslappnad look med en antydan till sportkläder”, men jag har alltid känt mig bättre när mina kläder är ljusare, och det betyder i allmänhet smartare skostil.

Men något har förändrats i år. När jag bläddrade igenom den här säsongens gatustilskott såg jag att många influencers dyker upp på Converse. Men vi pratar inte om de magra jeansen och par band-tees som invaderade våra tonåringar, ganska snygga kläder för vuxna. Effekten är förvånansvärt elegant. Tränare pappa? Något otrevlig och aggressiv i utseendet. Supergas? Lite för enkelt. Att samtala? De erbjuder den perfekta mellanvägen, eftersom de ser bra ut på ett retroinspirerat sätt, men de är klassiska nog att passa med nästan vad som helst i din garderob. Dessutom är de precis vad jag vill ha på mig när jag går till affären när jag jobbar hemifrån.

Titta bara på modeflickorna nedan, som bär sina med allt från midikjolar till vita jeans. Vem vet? Kanske är jag tränare trots allt. Bläddra ner för att se och handla mina favoritkläder för Converse.