Skor 28 april 2018 Lita på mig – dessa nya märken för tillbehör kommer att explodera Säg inte att vi inte varnade dig.

Skor 28 april 2018 Lita på mig - dessa nya märken för tillbehör kommer att explodera Säg inte att vi inte varnade dig.

Det är pinsamt att skrika på kollektivtrafiken, men det är vad som händer när jag hamnar i ett Instagram-hål och går ut på andra sidan med kunskapen om ett nytt varumärke. Man skulle tro att den här modebranschen redan var mättad med storhet, men nej, nyheten fortsätter att komma och jag kan inte låta bli att bli kär.

Som någon som har svårt att hitta kläder som passar bra (att vara kort och kurvig betyder att jag måste handla mer strategiskt) är jag alltid intresserad av att upptäcka nya tillbehör för att vibrera gamla, pålitliga kläder. Så det är därför jag säger en liten hemlighet, ja, åtta, för att vara exakt. Läs vidare för att se nästa generations tillbehörsmärken som jag gillar just nu. Berätta gärna för dina snygga vänner om dem; Jag behöver inte krediten. mig do Jag behöver dock de här hårklämmorna.