Skor 28 mars 2020 Even "Pappa" Sandalhatare kommer att älska 2020-versionerna. Låt mig ändra dig.

Skor 28 mars 2020 Även "Daddy" Sandalhatare kommer att älska 2020-versionerna. Låt mig ändra dig.

Titta, jag vill inte säga “Jag gillade verkligen den här trenden före alla andra”, men när det gäller “pappasandaler” har jag länge varit fan. Oavsett om det är att ha på sig strumpor med ett par Birkenstocks eller anta stilen för vandringssandaler, jag är här för alla de “fula” skoformerna som mode kan kasta på mig. Men jag inser att förra årets explosion av “pappa” -sandaler i platt stil inte tilltalade alla. De var inte exakt vackra eller känsliga. Och tack vare det faktum att de flesta kommer i en mörk färg, skulle alla som föredrar att ha ljusa nyanser i garderoben förståeligt nog undvika det.

Men 2020-versionen är lite lättare. Tack vare att Chanel replikerar sina klumpiga sandaler för den kommande säsongen i pastellfärger förutspår jag att “pappas” sandaltrend åter är tillbaka igen, och den här gången kommer den att ha ett bredare tilltal. Det är inte bara Chanel som har lanserat mer färgstarka stilar.

Det finns de gula, gröna och vita sandalerna från Birkenstocks, de rosa dubbla remmarna från Fendi, de neutrala tonerna från Suicoke och de färgglada trekkiesandalerna från Zara. Jag tycker att det är rättvist att säga att detta kommer att vinna över alla andra. Fortsätt rulla för min redigering av de bästa “pappasandalerna” från 2020.