Skor 9 juli 2020 Jag tycker att det här par sandaler ser bra ut för varje outfit. Det är mer mångsidigt än du tror.

Skor 9 juli 2020 Jag tycker att det här par sandaler ser bra ut för varje outfit. Det är mer mångsidigt än du tror.

Som någon som blev tonåring på 90-talet var casual sportkläder en stor avtal. Brittiska popstjärnor som Damon Albarn och Liam Gallagher sågs ofta bära Adidas T-shirts och blixtlås. Spice Girls hade Sporty Spice, vars “sak” var att bära sportkläder. Sedan 1997 kom Jason Nevins remix av Run-DMC: s “It’s Like That” och återigen fick jag mig att överväga sportkläder på ett sätt som jag inte har gjort förut. Jag älskade hur avslappnad det var, men hur det, när det förvarades felfritt, fortfarande såg stiligt ut. Jag kunde nog fortsätta, men alla dessa tidigare influenser spelade en roll i min kärlek att kombinera casual blusar, byxor och sneakers i min egen garderob. Det finns tre Adidas-tygstycken som jag bär regelbundet: en Firebird-träningsbyxa, en klassisk T-shirt och en vintage Originals-jacka. Lyckligtvis har Adidas inte lämnat oss för att leta efter kvalitetstappar i retrobutiker; Han vet att hans kunder älskar denna sida av varumärket, varför hans Adilette-sandaler förblir populära år efter lanseringen.