Sofia Carson bokade precis sin största skönhetskonsert hittills

Sofia Carson bokade precis sitt största skönhetsspel hittills

Grattis till Sofia Carson. Sångerskan och skådespelerskan blev precis Revlons nya globala varumärkesambassadör. Hon är i fantastiskt sällskap. Hon går med i ett team av tuffa kvinnor som inkluderar skådespelerskan Gal Gadot, modellen och affärskvinnan Ashley Graham, modellen och aktivisten Adwoa Aboah och modellen Eniola Abioro. Carsons första kampanjer kommer ut under våren 2020 för Revlon ColorStay Foundation, Super Lustrous Lipstick och ColorStay Eyeliner.

“Så länge jag kan komma ihåg var en av mina favoritplatser i världen min mors boudoir, där jag upptäckte min kärlek till mode, skönhet och det perfekta röda läppstiftet Revlon”, sa Carson i ett uttalande. ”Jag bar det i mitt första dansskäl och varje dansskäl, prestanda och tävling efter det. Jag kände mig oövervinnlig på scenen med mitt röda läppstift, som om jag kunde göra och vara vad som helst. Jag är så stolt över att gå med i de andra fantastiska Revlon-ambassadörerna som inspirerar mig och otaliga kvinnor runt om i världen. Revlons Live Boldly-plattform talar till kvinnan jag är uppfostrad för; en kvinna som är sig själv utan rädsla och som tappert kämpar för sina drömmar.

sofia carson

Bild: Revlon.

Om du inte känner till Sofia Carson, ska du göra det. Flickan exploderar. Han började sin karriär på Disney Channel 2014 och spelade i Disney Channel Original Movies. Anhängare Y Ättlingar 2. Hon har en vacker röst och blev till och med nyligen den första globala ambassadören för Latin Grammy Cultural Foundation som hjälpte till att öka medvetenheten om stiftelsens uppdrag och utbildningsprogram.

Vi kan inte vänta med att se mer av Carssons konsert med Revlon.