Sommarsmink: 4 perfekta bronzer för varje budget

College mode

Avkoppling på stranden

Trots att jag är från södra Kalifornien är min hud fortfarande spöklig blek från den långa vintersäsongen, så när sommaren rullar runt värmer jag alltid upp min hud med några droppar bronsande pulver. Det bästa med bronzer är att det verkligen hjälper till att ge huden en solbränd glöd, även om du är naturligt blek och undviker solen. Och det är inte bara för att visa upp en solbränna – jag använder ofta bronzer bara för att få min hud att se frodigare och friskare ut.

kim kardashian bronzer

Kim Kardashian har alltid haft strålande garvad hud.

Jag är dock säker på att vi alla har haft liknande dåliga upplevelser när det gäller att hitta den perfekta bronzer. Du känner affären – medan vissa knappt märks, andra får det att se ut som om du har rengjort ditt ansikte med smuts, vilket inte exakt är ett attraktivt utseende. Det är sant: att hitta rätt bronzer är en svår process.

Men lyckligtvis för dig hjälper det här inlägget dig att hitta den perfekta bronzer som får dig att se ut som en glödande gudinna redo att åka till stranden – ingen försök och fel krävs! Ännu bättre, vi har hittat val som passar alla budgetar.

1. Rimmel London Natural Bronzer på Sun Dance – $ 5,49

Rimmel naturlig bronzer

Skaffa din: handla på Walgreens

Enligt min mening är detta det bästa apoteksbronset som finns där. Jag var lite skeptisk när jag först köpte den eftersom den ser orange ut på förpackningen och jag var inte säker på om den skulle dyka upp på min hud. Till min glädje var pigmenteringen fantastisk och gav mig den perfekta solkyssade glöd.

Om du är osäker på att köpa en bronzer eller bara vill prova en bronzer för att se hur det ser ut på dig, skulle du definitivt gå med den här. Det är en fantastisk solkräm för apotek och kvaliteten är fantastisk. Du skulle tro att det för en sådan billig bronzer skulle bli orange, men istället ge dig glödande hud utan den höga prislappen.

2. Doctor’s Formula Bronze Enhancer – $ 14,95

Läkare Formula Bronze Booster

Skaffa dig: Köp från Drugstore.com

Även om läkarens formel är lite dyr för ett apotek, är deras fantastiska bronspulver väl värt det. Physician’s Formula har ett stort urval av olika bronspulver, men min favorit är definitivt deras Bronze Booster.

Jag är inte den typ av tjej som gillar att se superbrun eftersom jag har relativt ljus hud, varför bronzer ofta verkar onaturligt för mig. Men denna bronzer ger mig mycket färg utan att se för orange eller smutsig ut. Denna bronzer är bäst för ljusa till ljusa hudtoner eftersom pigmenteringen är lätt, så kom ihåg det innan du köper. Jag använder ofta denna bronzer under vintersäsongen när jag är väldigt blek, men för sommaren kan det vara för ljust för mörkare hudtoner.

3. MAC-raffinerad Golden Bronzer – 22,00 dollar

MAC raffinerad guld bronzer

Skaffa dig – Handla Nordstrom

Av alla avancerade märken älskar jag MAC-bronzer eftersom de är relativt billiga och erbjuder utmärkt färgpigmentering. Jag älskar också MAC-bronzer eftersom de överraskande nog är väldigt lätta att bygga. Om du är som jag och du gillar en lätt applikation kommer den här bronzer att göra tricket. Men samtidigt, om du vill ha en mörkare app, behöver du bara ett par svep till. Om du vill ha en prisvärd bronzer med utmärkt pigmentering är MAC vägen att gå.

4. NARS Laguna Bronzer – $ 32,00

NARS Laguna Bronzer

Skaffa dig: Handla Sephora

Trots sina höga priser är NARS känt över hela världen för sina rodningar och bronzer eftersom de erbjuder otrolig pigmentering och ett brett utbud av nyanser. Och NARS Bronzing Powder i Laguna är förmodligen den mest kända och högst rankade bronzer i makeupvärlden.

Enligt min åsikt är Laguna den bästa bronzer för medel mörka hudtoner. Detta beror på att pigmenteringen av färgen är helt fantastisk. Det tar bara ett par slag för att få din hud att se gyllene ut. Många kvinnor älskar hur denna speciella bronzer hjälper dem att smala ner ansiktena (vem vill inte se tunnare ut?) Och ger dem den mest otroliga glansen. Det kan dock vara svårt att motivera att spendera mer än $ 30 på bronzer, speciellt om du har ljus hud och inte behöver den extra färgpigmenteringen lika mycket. Men om du älskar bronzer och dör för att få tag på en fantastisk produkt, skulle jag definitivt investera i den här!

Dina tankar?

Vilka är dina favoritbronsatorer? Ska du köpa ett bronsande pulver för sommarsäsongen? Berätta vad dina tankar är!