Sponsorinnehåll skapat med Arket 29 augusti 2020 20 Arket-köp som jag lägger till i min korg i höst Den nya säsongen är här.

Sponsorinnehåll skapat med Arket 29 augusti 2020 20 Arket-köp som jag lägger till i min korg i höst Den nya säsongen är här.

Om det är något jag vet från att ha undersökt Main Street de senaste åren, är det att Arket känner en höst / vinter garderob väl. Från starten 2017 till idag har varumärket levererat tidlösa, välgjorda häftklamrar som glider smidigt in i kapseln för samtida fashionistas. Det är ett bevis på konsistensen i deras stil att designen inte har förändrats mycket genom åren – den första tröjan jag köpte finns fortfarande tillgänglig i butiken idag, och den är fortfarande en av mina favoriter.

Hösten 2020 är precis runt hörnet, och naturligtvis har Arket gjort en ny touchdown med sin senaste knockdown. Hela gänget är här: oklanderligt skräddarsydda byxor, rund halsstickning, snygga kappor och robusta stövlar. I äkta Arket-stil finns det en udda nick till en trend också via en läderblazer eller spetsbandad blus, men även dessa bitar kommer säkert att se lika fräsch ut om 12 månader som de kommer att bli nu.

Som ett självkännande fan av kallt vädermode har jag redan jobbat hårt med att välja mitt sortiment för den nya säsongen. På min önskelista finns bekväma kläder i dyra färgkombinationer, inklusive krämer och beige, tillsammans med klädesplagg, som blazers och skjortor, som jag ska ha på mig för att förbättra mina WFH-grunder. Så utan vidare, presenterar jag de bästa delarna av Arket AW20-upplagan. Lycklig surfning.