Stilutmaning: bära dina vinterfavoriter till våren

College mode

Så den här veckans utmaning valdes för mig på grund av vädret – jag har inte varit hemma för att byta vinterkläder till vår garderob och vädret börjar värma upp! (Jag är inte den enda som inte kan passa allt i min lilla sovrumsgarderob Rätt??) Så jag har tvingats forma mina favorit vinterstycken för våren.

Den här utmaningen var verkligen roligt och mycket enklare än jag förväntade mig! Det är ett utmärkt sätt att lära sig att få ut det mesta av dina favoritbitar och kunna använda dem i mer än året! Titta nedan för några kläduppsättningar för inspiration.

Måndag

Produkter: Klänning – Forever 21, Jacka – Forever 21, Ankelstövlar – Target, Halsband – Charmig Charlie

För den här kläderna redesignade jag ett sött par höstfotstövlar för våren. Jag parade ihop dem med den här söta rosa klänningen och lade till en jeanjacka ovanpå. Som komplement tillade jag ett långt halsband med metalliska fransar. Jackan och fotkängorna håller dig varm om det fortfarande är kallt i ditt område, men klänningen gör att denna outfit känns våren.

Tisdag

Produkter: Tröja – Red Dress Boutique, Shorts – Forever 21, Sandaler – Target, Armband – Charmig Charlie

Jag har massor av tröjor och av någon anledning lägger jag bort dem så snart jag börjar planera för våren. Tröjor är så perfekta för vårväder och kan utformas på så många olika sätt, så jag bestämde mig för att planera denna outfit runt denna underbara rosa snörningströja. Jag parade ihop tröjan med några flytande grädde shorts och lade till metalliska och bruna sandaler. För att avsluta utseendet lade jag till en fin uppsättning färgkoordinerade armband.

Onsdag

Produkter: Topp – Röd klädbutik, rock – loft, jeans – American Eagle, lägenheter – mål, krage – röd klädbutik

Jag vet att det fortfarande är mycket kallt på många ställen, så jag bestämde mig för att designa denna vackra kappa för våren! Om det är för kallt att bära vårstilar är det bästa sättet att införliva säsongen genom ljusa eller pastellfärgade ytterkläder. Jag älskar den här ljusrosa kappan (den är lite dyrare än jag normalt skulle ha, men jag tycker att det är värt det för en kvalitetsrock som kommer att fungera i mer än 2 årstider), och jag parade ihop den med en robin äggblå peplum-topp för att införliva en annan klassisk vårfärg. För att avsluta utseendet lade jag till klassiska jeans, rodna ballerinor och ett ljusrosa tofshalsband.

Torsdag

Produkter: Klänning – Forever 21, halsduk – mål, skor – röd klädbutik, armband – mål

Halsdukar är en annan vinterklammer som enkelt kan integreras i en vårdräkt. Istället för att para ihop en tung halsduk med en tröja eller kappa väljer du en lättare halsduk och bär den med en bekväm T-shirtklänning. För den här kläderna lade jag också till några trendiga espadrillesandaler! För att avsluta utseendet hittade jag en uppsättning armband i matchande färger.

fredag

Produkter: Topp – Forever 21, Kjol – Forever 21, Halsband – Forever 21, Skor – Target

Sammet anses vara ett vintertyg, men du kan bära det helt på våren om du stylar det bra. Här parade jag till exempel den här sammetminikjolen med en svart topp från axeln. Jag lade också till ett rosa halsband för att binda med kjolen. För skorna valde jag svarta plattformssandaler för att få blusens svarta. Denna look skulle vara perfekt för att gå ut med vänner på en fredagskväll!

Lördag

Produkter: Flanell – American Eagle, Topp – Francescas, shorts – American Eagle, skor – Converse, halsband – Forever 21

Flaneller är ett så klassiskt stycke för kallare klimat eftersom de är så mångsidiga. Du kan bära din i varmare väder genom att kanalisera din inre 90-talsgrunge-gudinna och knyta den runt midjan. Jag parade ihop den här grå och svarta flanellen med nödställda svarta jeansshorts och en bedårande t-shirt med kaktustryck. För att följa 90-talets atmosfär lade jag till en svart choker-uppsättning. För skorna valde jag den klassiska vita Converse. Det bästa med det här utseendet är att om du blir kall kan du lossa flanellen och lägga den ovanpå om den är kall.

Söndag

Produkter: Topp – Röd klädbutik, kjol – Forever 21, halsband – mål, skor – mål

För den sista dagen av denna utmaning bestämde jag mig för att forma en kordflätad kjol. Trots att de har varit på mode hela hösten och förmodligen fortfarande kommer att finnas överallt under våren är kordfläkt tekniskt en vinterduk. Jag hittade den här underbara ljusblå kjolen som är perfekt för våren och parade ihop den med en krämblus med rufsade ärmar och ett neutralt tofshalsband. För skorna införlivade jag lite mer av den blå nyansen med dessa roliga sandaler.

Vad tycker du?

Är du upphetsad för våren? Vilken outfit är din favorit? Har du en idé för en stilutmaning? Låt oss veta i kommentarerna nedan!