Stilutmaning: bryt modens “regler” i en vecka

College mode

Veckans utmaning handlar om bryta mot reglerna! Jag är säker på att ni alla har hört några mode “regler”, oavsett om det kommer från Vad man inte ska ha på sig säger att du aldrig ska ha horisontella ränder eller att din mormor råder dig att inte bära vitt efter arbetsdagen. Gissa vad, dessa regler består! Försök, Jag utmanade mig själv att bryta alla regler i en vecka!

Jag utmanar dig också! Även om du bara bryter mot en mode regel den här veckan hoppas jag ta en risk och ha på dig något vågat Det behöver inte nödvändigtvis “gå”. Kolla in outfituppsättningarna nedan för inspiration!

Måndag

Produkter: Topp – Lulus, shorts – Forever 21, sandaler – mål, halsband – måndagsklänning

Min mamma sa till mig så många gånger som jag växte upp att du inte kan bära rött och rosa tillsammans. Det visar sig att om du får rätt nyanser kan rött och rosa vara en vacker kombination!

Jag började med den här burgundy blommiga toppen och parade ihop den med ljusrosa shorts. Eftersom dessa nyanser är cooltonade och inte alltför lika, kolliderar de inte alls! För att komplettera det lade jag till några bruna sandaler och ett guldhalsband.

Tisdag

Produkter: T-shirt – J.Crew Factory, shorts – Forever 21, Tights – Forever 21, Sandaler – Target

Nästan alla vet att du inte är “tänkt” bära strumpor med sandaler Om du inte klär dig ut som turist Men jag har sett tjejer ha öppna skor med strumpor på ett mycket stiligt sätt så jag trodde att jag skulle prova det också!

Jag hittade dessa bedårande blommatights och stoppade dem under shorts med hög midja. Jag parade ihop tightsen med dessa bedårande gladiator sandaler. Ovanpå lade jag till en söt randig blus. Det här utseendet är perfekt för sommaren, även om det inte är för varmt än!

Onsdag

Produkter: Topp – J.Crew Factory, jacka – Forever 21, kjol – Forever 21, skor – Red Dress Boutique

Dubbel denim Det är ett annat klassiskt modetabu, men här på CF älskar vi det.

För att rocka denna trend parade jag ihop en mörkare jeansjacka med en lätt tvättkjol. Den olika tvätten hjälper definitivt till att bryta upp alla jeans. Under jackan lade jag till en sommarjordgubb-t-shirt. Jag lade också till vita slip-on sneakers för skorna.

Torsdag

Produkter: Topp – Target, Jeans – American Eagle, Sandaler – Target, Örhängen – Francescas, Armband – Target, Choker – Forever 21, Långt halsband – Francescas

Det är den regel jag troligen kämpar mest med; Jag känner alltid behovet av det förvara mina smycken i en metall – antingen guld eller silver. Det är dock helt bra att blanda båda i ett blick!

För denna outfit började jag med några skinny jeans och en blå en-axelblus och lade till några bruna sandaler. Till smycken valde jag guldörhängen och armband och silverhalsband.

fredag

Produkter: Topp – Forever 21, Skort – Missguided, Choker – Forever 21, fransad halsband – Charmig Charlie, skor – Target

En annan regel som jag lärde mig att växa upp var bär aldrig svart och marinblå tillsammans. Det här var ännu en rolig paus.

Här parade jag ihop en marinblå crop top med en svart wrap culotte och jag tycker att den ser väldigt elegant ut. Detta hjälper till att bryta upp färgerna. Som komplement lade jag till några halsband och svarta kilar.

Lördag

Produkter: Klänning – Francescas, Cardigan – Target, Armband – Target, Sandaler – Target

Djurtryck Det kan vara lite knepigt, och det råd jag alltid har hört är att inte bära två djuravtryck tillsammans. Medan de ser ut som många djurmönster, tror jag att det definitivt kan göras!

För det här utseendet parade jag ihop en cheetah-tryckklänning med zebratrycksandaler. För att tona ner det lite lade jag till en svart kofta och några armband också.

Söndag

Produkter: Topp – Röd klädbutik, Jeans – American Eagle, kilar – Röd klädbutik, handväska – mål

Ni vet att jag gillar att reservera söndag för den enklaste dagen i utmaningen, och den här veckan var inte annorlunda! Regeln om matcha dina skor till din väska det är ganska föråldrat så lätt att bryta.

För det här utseendet parade jag ihop den här off-shoulder plädblusen med vita jeans och nakna kilar. För väskan matchade jag toppen i stället för skorna. Super söt och super lätt!

Vad tycker du?

Följer du reglerna för mode? Finns det några andra regler som du har hört tidigare? Har du en idé för en stilutmaning? Låt oss veta i kommentarerna nedan!