Stilutmaning: en vecka med neutrala

College mode

Jag älskar att integrera roliga färger i mina kläder, särskilt nu när vi närmar oss våren. Nästan alla kläder jag sätter ihop är baserade på gnistrande bitar! Även om färg uppenbarligen är så roligt att införliva i mode glömmer jag på vilket sätt eleganta och mångsidiga neutrala bitar kan vara.

Den här veckan bestämde jag mig för att bara ha neutrala färger under en hel vecka. Jag inkluderade svart, brun, grå och vit som mina neutrala färger, men du kan justera dem så att de passar din garderob bättre. Kolla in mitt blick nedan för inspiration.

Måndag

Produkter: Klänning – Piko, Scarf – Impressions Boutique, Armband – Target, Ankelstövlar – Target

Jag baserade denna look på en svart svart t-shirtklänning – den ser så skön ut för en vintermåndag! Jag lade till den här rutiga halsduken som står i kontrast med klänningen men ändå knyter samman med den svarta. För att sammanföra allt, lade jag till solbruna och svarta pärlarmband och några svarta fransade stövlar.

Tisdag

Produkter: Top – Target, Leggings – Boutique Impressionions, Boots – Boutique Impressionions, Necklace – Monday Dress

Jag började denna outfit med dessa bedårande solbränna leggings i mocka. Jag älskar strukturen som de lägger till utseendet. Jag parade ihop dem med en gräddblommig blus och detta unika tofshalsband i flera olika neutrala färger. För att avsluta det, lade jag till några bruna läderstövlar några mörkare nyanser än leggingsna.

Jag tror att denna outfit skulle vara så bekväm för en arbets- / skoldag och den ser fortfarande så snygg ut. Det är det bästa av två världar.

Onsdag

Produkter: Tröja – Red Dress Boutique, Dress – Impressions Boutique, Shoes – Red Dress Boutique

För denna outfit ville jag fokusera på vitt för vintern. Medan vi alla vet att vitt traditionellt är mer sommarfärg kan det helt få det att fungera under de kallare månaderna. Jag parade ihop den här vita tröjan med en vit flare-klänning och några nakna lägenheter för ett riktigt sött och feminint utseende som fortfarande håller dig varm. Det bästa är att alla tre delarna också kan användas efter uppvärmning!

Torsdag

Produkter: Topp – Red Dress Boutique, Jeans – American Eagle, Coat – Red Dress Boutique, Scarf – Impressions Boutique, Flats – Target

Jag baserade denna outfit runt den här klassiska kappan i en vacker grå nyans. Jag parade ihop den med svarta skinny jeans, en vanlig vit långärmad T-shirt och en fransad halsduk. Jag lade till några vanliga svarta lägenheter för att binda upp allt. Enkelt, enkelt, bekvämt, varmt … vad tycker jag inte om det här utseendet?

fredag

Produkter: Klänning – måndagsklänning, strumpor – mål, stövlar – röd klädbutik, örhängen – charmig Charlie, armband – charmig Charlie

Till fredag ​​valde jag den här trendiga crossover-klänningen. Jag lade till några över knästövlarna och mörkgrå strumpbyxor för att göra dig redo för lektion eller att umgås med vänner – Jag älskar det ombre look som klädbyxor och stövlar skapar! För att komplettera det valde jag grå och rosa guldörhängen och ett matchande roséguldarmband.

Lördag

Produkter: Klänning – Impressions Boutique, Jacka – Forever 21, Heels – Target, Örhängen – Charmig Charlie

Jag började denna look med denna eleganta svarta sammetklänning som är perfekt för en rolig utekväll med tjejerna. Jag parade ihop den med en skinnjacka för en intressant kontrast i struktur. Jag lade till några svarta klackar och silverörhängen för att knyta ihop den här litet kantiga och lite romantiska outfit.

Söndag

Produkter: Klänning – Forever 21, Half Slip – Altar’d State, Boots – Forever 21, Strumpor – Impressions Boutique

För den sista dagen av utmaningen började jag med en taupe utsvängd klänning och lade till en spets halv halka i en liknande nyans. Detta lägger till en vacker struktur på klänningens fåll. Därefter lade jag till solbränna och mörkbruna stövlar. Stövlarna kontrasterar mycket bra med resten av bitarna, vilket skapar en oväntad version av den monokroma trenden.

Vad tycker du?

Använder du mest neutrala eller fler färger? Kommer du att acceptera utmaningen? Vilken outfit är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna nedan!