Stilutmaning: sommarskäl för en vecka

College mode

Sommaren är förknippad med massor av roliga saker: sol, semester, vattenmelon, baseboll, glass, picknick – listan fortsätter! Jag önskar att jag kunde tillbringa varje dag på sommaren ute och göra roliga och klassiska aktiviteter, men tyvärr är det en utmaning när du är på college.

Så i sommarglädjens anda bestämde jag mig för att skapa lite klassiska idéer för sommarkläder.

Jag började med att skriva en lista över allt jag älskar med sommaren. Därefter försökte jag bestämma vad som lockade mig till just den saken / händelsen / aktiviteten och hur jag kunde integrera den i en look.

Det bästa av detta modeutmaning Det är så personligt det är – var och en av oss har olika idéer om vad som gör sommaren perfekt och det är okej. Titta på min idéer för sommarkläder nedan för inspiration!

Måndag: Baseballmatch

Produkter: Topp – Forever 21, shorts – American Eagle, skor – Converse, halsband – American Eagle, hatt – American Eagle

Så snart vädret börjar värmas är jag så glad att gå till basebollspel! Undrar du vad du ska ha på ett basebollspel? Här har du:

Den avslappnade, sportiga känslan av baseboll är lätt att integrera i en outfit – börja med en klassisk basebolltröja med några nödställda jeansshorts, lägg till sneakers, en trendig choker och en broderad basebollkeps och voila!

Tisdag: Solros Scarf Outfit

Produkter: Topp – J.Crew Factory, shorts – American Eagle, skor – Röd klänning Boutique, korsad hals – Visa mig din Mumu, väska – Target

Det finns ett enormt fält av solrosor nära där jag bor och många människor går under sommaren för att tillbringa en eftermiddag eller fotografera. Så jag var tvungen att skapa en outfit inspirerad av solrosor.

Jag hittade den här vackra blusen i “solrosgul” och parade ihop den med ett halsband / pannband med ett solrosavtryck. För att avsluta utseendet lade jag till jeansshorts, vita slip-on sneakers och en röd startväska.

Onsdag: 4 juli klädsel

Produkter: Topp – J.Crew Factory, shorts – Target, skor – Target, halsband – Charmig Charlie, örhängen – Red Dress Boutique

Det finns inget mer väsentligen sommar än Fjärde juli! Vi har redan täckt några söta modevalningar den 4 juli, men här är en. outfitidé för 4 juli:

Här är en uppfattning om vad man ska ha på en 4 juli grill och titta på fyrverkerierna. Jag hittade dessa vackra mönstrade shorts och parade ihop dem med en marinblå tee. För tillbehör lade jag till bruna sandaler, en söt halsbandssats och några röda örhängen.

Torsdag: Sommarsemester

Produkter: Topp – J.Crew Factory, kjol – J.Crew Factory, skor – J.Crew Factory, klocka – Charmig Charlie, halsband – Charmig Charlie

Eftersom det inte finns några lektioner under sommaren är det en bra tid att resa och åka på semester! Min familj brukar inte gå någonstans under sommaren, men jag älskar att drömma om att flyga till Hawaii eller Europa.

För att kanalisera en del av sommarlivet, hittade jag den här fantastiska hawaiimönstrade kjolen och parade ihop den med en ruffad vit blus. Jag lade till några klassiska lägenheter och ett nautiskt halsband. Som en sista touch fann jag att den här kartklockan verkligen inspirerade vandrande.

Fredag: Strandkläder

Produkter: Topp – J.Crew Factory, klänning – måndagsklänning, skor – DSW, handväska – gratis människor, solglasögon – mål

Liknar den sista outfit, reser till stranden Det kommer alltid att tänka på när jag tänker på sommaren!

Undrar du vad du ska ha på stranden? Här har du en strand outfit idé. Bind först en havslevande te-knut över en blå och vit randig klänning. Lägg sedan till en halmpåse, några blå sandaler och klassiska flygare.

Lördag: Gingham Top Suit

Produkter: Topp – Francesca’s, Shorts – J.Crew Factory, skor – Altar’d State, solglasögon – Target, väska – Charmig Charlie

Innan min syster fick veta namnet på gingham, kallade det “bordsdukmönstret” och förknippar det fortfarande med picknick den här dagen. Gingham är ett klassiskt sommarmönster som aldrig går ur stil.

För en rutig outfit parade jag ihop den här rutiga plädan från axeltoppen med korsade vita shorts. För skorna lade jag till klassiska sandaler, några söta solglasögon och en stor väska för alla dina picknickprodukter.

Söndag: vattenmelondräkt

Produkter: Klänning – J.Crew Factory, kofta – Target, skor – Röd klädbutik, solglasögon – Target, halsband – måndagsklänning

Kanske beror det på att jag är från söder, men ingen sommar är komplett utan att äta mycket vattenmelon!

Jag hittade den här underbara klänningen med vattenmelon och parade den med djärva röda kilar för ett bedårande sommarutseende. Jag lade till ett halsband och solglasögon för tillbehör och en röd kofta om det är kallt när solen går ner.

Vad tycker du?

Vad tycker du mest om sommaren? Vilken outfit är din favorit? Har du din egen idé för en stilutmaning? Låt oss veta i kommentarerna nedan!