Tänk om detta: våt och vild skönhet

College mode

Välkommen till Tänk om det här, en månadskolumn där jag återbesöker populära butiker och varumärken som har fallit vid vägkanten i hopp om att CF-läsare kommer att se dem från ett nytt perspektiv.

Officiell reklambild

Åh, Wet n Wild.

Detta skönhetsmärke har en speciell plats i kvinnors hjärtan över hela Amerika. För många av oss var $ 1 läppstift och $ .99 glittrande eyeliner-pennor det första beviset på kvinnlighet som våra mödrar tillät. Produkterna var tillgängliga och prisvärda, med den extra fördelen att de var ljusa och roliga.

Men eftersom jag har mognat och mina sminkfärdigheter har gått från obefintliga till något anständiga, så har mina varumärkesalternativ också. När en gång hörnstenen i min apoteksmake-arsenal har Wet n Wild fallit vid vägkanten till förmån för linjer som Maybelline, Revlon och Covergirl. Och när mina sminkfärdigheter gick från att vara något anständiga till något jag verkligen kunde vara stolta över, insåg jag det Jag hade helt glömt bort Wet n Wild. Det vill säga tills jag nyligen tappade min favorit flytande eyeliner och hade inget annat val än att gå till min lokala CVS för en ersättare.

Där lärde jag mig snabbt om varumärket och insåg att Sabrina High School kanske hade varit med om något.

Historien om Wet n Wild-kosmetika

Blöt och vild är en grymhet gratis makeup varumärke för närvarande baserad i Los Angeles, Kalifornien. Företaget lanserades 1979 i Brooklyn, New York med $ 0,99 läppstift och nagellack. Enligt deras hemsida är de “värdemärket # 1 i Amerika” och är stolta över sina billiga produkter.

Roliga fakta om Wet n Wild:

  • Kampanjen för säkra kosmetika ansåg att Wet n Wild var 100% blyfritt.
  • Wet n Wild säljer en svart eyeliner-penna var 20: e sekund. Det är 1,5 miljoner eyeliners per år!
  • De var det första sminkmärket som introducerade svart nagellack i drogbutiker.

Wet n Wild Beauty Ambassador Network:

Wet n Wild har verkligen anammat era sociala medier partner med olika skönhetsbloggare att skapa nätverket Wet n Wild Beauty Ambassador. Hennes ambassadörer inkluderar populära vlogger LeighAnnSays och många fler. Dessa ambassadörer har hjälpt till att få tillbaka Wet n Wild-produkter för allmänheten.

Skärmdump

Wet n Wild Products

Istället för kläder den här månaden har jag bestämt mig för att lyfta fram 3 av de bästa produkterna Wet n Wild har att erbjuda. Kolla in mina val nedan!

H2O Proof Felt Tip Liquid Eyeliner

Wet n Wild H20 Proof Felt Tip Liquid Eyeliner – $ 3,99

Även om jag för många år sedan regelbundet missbrukade den här eyelinern, har jag inte någon nag mot den. I själva verket kommer jag att sjunga hans beröm för alla som frågar. Denna flytande eyeliner förblir på plats även på de oljigaste locken eller svettigaste dagarna. de mjuk spetsborste det gör verkligen att få det perfekta kattögat till en nästan konstnärlig upplevelse.

MegaLast nagelfärg

Megalast Wet n Wild Nail Color

Wet n Wild Megalast Nail Color – $ 1,99

Jag svär, MegaLast Nail Polish är en av de bästa nagellackarna på apoteket. Med en rad 18 trendiga färger (våt cement, någon?), Lovar denna polska 5 dagar utan marker. Dessutom är dess patenterade “ManiCurve Pro Brush” utformad för att jämnt sätta in polermedel och krama naglarnas kurvor.

MegaLast läppfärg

Wet n Wild MegaLast Lip Color – $ 1,99

På deras webbplats kallar Wet n Wild det för “Magnum Opus of Lipstick” och med goda skäl. Denna $ 2 läppfärg fungerar ökat pigment och fukt i ett slag och lämnar en rik halvmatt finish. Vinnaren av priset Allure Best of Beauty, MegaLast Lip Color lovar också upp till 4 timmars hydratiserat slitage.

Tankar

Kommer du ihåg att du använde Wet n Wild när du var yngre? Använder du det fortfarande? Om så är fallet, vilka är dina favorit Wn W-produkter? Låt oss veta i kommentarerna!