TESTAD OCH GODKÄND – Detta “berg-och dalbana-bevis” band kommer helt att ersätta limet på din peruk

Testat och godkänt - Detta

När det gäller min perukuppsättning letar jag alltid efter verktyg och tekniker som förbättrar min upplevelse. Oavsett om det är för att få dem att se mer naturliga ut eller för att underlätta dagligt underhåll, är allt som håller min falska kärlek starkt ett måste. Min senaste upptäckt är The Wig Fix, ett silikon perukband skapat av ett brittiskt baserat varumärke. Renatural Det hjälper till att säkra din peruk med ett minimum av lim. Medan jag blev fascinerad av detta silikonband som påstår sig vara “berg-och-dalbana-bevis”, var jag inte helt övertygad om att det kunde eliminera behovet av riktigt lim eller kraftigt hårspray.

Vad som verkligen motiverade mig att ta steget var det faktum att jag vet att lim och limliknande produkter inte är de bästa produkterna att applicera på ditt naturliga hår, särskilt runt kanterna. Jag kommer dock att prova vad som helst en gång, så jag var glad att testa The Wig Fix. I det här fallet bestämde jag mig för att använda den i över en månad för att få den mest exakta jämförelsen med min vanliga limmetod.

Nu när tiden har gått är jag glad att kunna säga att jag har gjort det Jag använde The Wig Fix mycket mer än jag förväntade mig. Återigen, wÄven om jag älskar hur säkra mina limade peruker känns, är jag medveten om att det inte är den hälsosammaste metoden. Att limma en peruk tar också lång tid när du inte längre har tillräckligt med tid att göra dig redo på morgonen. (Varning till nybörjare: skynda dig att limma en peruk nästan alltid slutar i katastrof). Jag gick nyligen tillbaka till jobbet på heltid och The Wig Fix har varit min bästa vän helt enkelt för att det sparar tid och huvudvärk.

I allmänhet använder jag The Wig Fix bara måndag till fredag ​​när jag går till jobbet. Det är perfekt eftersom det, till skillnad från min vanliga Got2B-hårspraymetod, inte gradvis tappar greppet hela dagen. Medan jag föredrar att min Got2B-spray lägger min perukens hårlinje väldigt platt, efter att jag har rest genom tunnelbanestationerna i NYC och arbetat 10 timmar om dagen börjar mitt hårspray sakta lösa sig och lämnar min peruk hängande. av en tråd, bokstavligen.

mika robinson peruk fix

Mika Robinson.

Tyvärr fick jag inte chansen att prova The Wig Fix på en riktig berg-och dalbana. Men förutom att använda The Wig Fix dagligen, gjorde jag några intensiva hårrörelser i mitt eget hem för att testa kravet på berg-och dalbana. Till min förvåning gled peruken inte en bit. Så från min erfarenhet skulle jag säga att den här $ 33 perukhållningslösningen är värt vartenda öre. Nämnde jag att det varar upp till två år och det kommer också med en demo-video eller samtalssession med en perukexpert?

Det enda jag önskar makt Förändringen om The Wig Fix är det faktum att det skapar lite svett under. Märkligt nog inser jag inte det förrän jag tar av det i slutet av dagen, vilket på något sätt inte är så viktigt. Personligen är detta inte en deal breaker eftersom det inte får mig att svettas mycket eller minskar säkerheten för min peruk. När jag tar bort silikonbandet i slutet av dagen löser jag problemet genom att använda ett rengöringsmedel utan sköljning. en av mina nuvarande favoriter är Aveda Rinseless Refresh Micellar Hair and Scalp Renewal.

mika robinson peruk fix

Mika Robinson.

Sammantaget, om du letar efter ett sätt att säkra din peruk utan lim, bör Wig Fix vara högst upp på listan. Även om priset är lite mer än vad du förväntar dig av ett band att hålla en peruk, gör det att bära en mycket lättare. Med andra ord är det värt att överdriva det.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen, kan vi få en liten provision från försäljningen.