TikTok Fashion Influencers Du bör följa för stylingtips

College mode

Medan dans- och pov-videor fortfarande kan regera på TikTok, höjer plattformen en allt mer begåvad kohort av TikTok-modeinfluencer.

Killar, vi bevittnar de första dagarna av nya Chiara Ferragni och Camila Coelho. Vilken tid att leva i.

Men på allvar, TikTok sammanför det bästa av Youtube och Instagram. Och även om framtiden för TikTok kan se dyster ut, eftersom den snart kan rankas som Enemy # 1, kan framtiden för dessa måste följa TikTok-modeinfluenser inte vara ljusare.

Medan Pinterest och Instagram främst tillgodoser behovet av inspiration, svarar dessa TikTok-stjärnor på stilfrågorna du ställer, liksom de du inte ens visste att du hade – det är som Siri lyssnar i din hjärna.

Här är några av mina guruer i appen som kollektivt har ökat min skärmtid med 56% sedan förra veckan.

Kaye Visdom (@ wisdm8)

Visdom är “bäst klädda killen på TikTokOch om du inte tror mig, tro mig på Vogue.

Den här killen har bara ett öga för färg, textilier och tillbehör, som jag vill kalla det sanna trippelhotet. För att inte tala om att han har blivit med på omslaget till Vogue, kolla bara in hans version av Vogue Challenge. Han ger de två Hadid-systrarna en löpning för sina pengar för varje pose.

Följ det om du letar efter det stilinspiration och instruktionsvideor med fokus på svåra att utforma trender som hur man stylar grönt och orange.

Jag vill också bara säga det Jag följde honom innan han blev känd, då är alla andra bedragare.

Vi Luong (@viluong)

Jag träffade Vi Luong först när hans ffler färger att använda om du är brunett Det dök upp på min sida för dig och jag blev omedelbart besatt.

Denna mångfacetterade modeinfluencer från TikTok har det bästa stil knep som omedelbart kommer att svara på frågan “varför ser det alltid bra ut på den här eller den andra kändisen men inte på mig?” Det erbjuder också bra tips om hur alla kan vara fotogena med några snabba justeringar för din nästa fotografering.

Min personliga favorit: att designa din outfit baserat på vart du går. Tips: det handlar inte bara om outfit, det handlar om hela estetiska shoot.

Brittany Xavier (@ brittany.xavier)

Om du letar efter en blandning av glada och trendiga TikToks är Bretagne din tjej. Blandat med några roliga videor av henne och hennes familj är några av de bästa stilrådsperlen på TikTok.

En av mina favoriter är hennes video om hur man får sommardräkter att se dyra ut, där hon bara ger enkla knep du kan göra med de kläder du redan har hemma istället för att behöva spendera mer pengar.

Men min absoluta favorit är hennes superfina och snygga sätt att revolutionera sättet på en skjorta med knappar.

Jess Keogh (@jesskeo)

Jess är den coola konstnärliga tjejen jag alltid önskar att jag var, men eftersom jag varken är konstnärlig eller cool, kommer jag att nöja mig med att bara vara i vördnad för hennes stil.

Dess estetik är ganska vintagig och sparsam, och det inspirerade mig definitivt att shoppa oftare för att du får de sötaste sakerna för så lite pengar. Det är sällsynt att hitta TikTok-modeinfluencer som är riktiga, prisvärda fynd.

Mina personliga favoritvideor av henne är hon rutig-inspirerade kläder. Inte bara känner jag kulturen suga in med varje videoslinga, den lyckas verkligen fånga de känslor som framkallas av dessa målningar, vilket gör att du vill hoppa in i en annan värld.

Billie Newland (@billiexnewland)

Jag slår vad om att Billie är en Pinterest-tjej, och jag är här för det, jag menar att hennes Instagram-sida ser ut som alla mina Pinterest-tavlor på bästa möjliga sätt.

Billie stod först ut på TikTok för sina trendiga DIY-saker, och som en hård Juicy Couture-fan (döm mig inte) blev jag omedelbart fascinerad. Hon kommer att göra det lär dig att blända din väg till dina egna saftiga kläder.

Jag älskar också hans videor om coola sätt att utforma herrkläder, som att förvandla en överdimensionerad knapp till en snygg klänning och polotröja till en söt ensemble med bara några snitt här och där.

Yuyan (@itsyuyan)

Jag har alltid haft svårt att definiera min stil på ett specifikt sätt och det är därför jag älskar Yuyan: hon experiment med olika stilar och det definieras inte av en specifik estetik.

Medan hon full av tips om hur man tar söta foton, Jag lever för deras TikToks som visar vart köper du dina kläder.

Min personliga favoritvideo är hur hon designar silkesjalar, som är super i sommar.

Det finns så många fantastiska stilikoner under utveckling på TikTok, och jag kunde inte passa dem alla, men det här är kontona jag fortsätter att komma tillbaka till när jag bara inte vet vad jag ska ha på mig för att göra nästan ingenting.

Har du några bra stiltips? Tja, varför inte du gå med i dessa TikTok-stjärnor med en egen viral video?

Vem är din favorit modeinfluencer på TikTok?

Glömde vi någon måste-ha fashionista? Vad är ditt bästa stiltips som borde finnas på TikTok? låt oss veta