Tillbaka till skolans stil: grundläggande college-garderob

College mode

Casual och söta skolkläder

Det är den tiden på året igen: tillbaka till skolan. Alla funderar på vilka kläder som ska bäras på college och hur man placerar allt i en liten garderob, och detta är ett recept på stress och överflödigt bagage. Men om du börjar planera tidigt, ditt sovrum / lägenhet garderob burk vara mindre trångt än en Forever 21 hylla.

I det här inlägget ville jag gå igenom några av mina måste-ha college garderob grundernaliksom mina favorit sätt att bära varje bit. (Se till att kolla in vårt inlägg om skolkläder för fler stilidéer!)

Dessa vardagliga grunder är det bästa stället att börja när man överväger vad man ska ta med sig till college:

1. Allamerikanska lager

Back to school outfit jeans vit t-shirt converse

Jeans och vit V-ringning de är skelett i vilken garderob som helst. Det här är de grundläggande benen som behövs för att stödja lager, varför jag alltid tar multiplar till skolan. Dessutom kan jag inte leva utan koftoräven på sommaren.

När du går runt på campus är komforten nyckeln, och dessa Converse skor lägger till en oväntad pastellfärg till alla kläder. Jag älskar också utseendet på den vita Converse, men jag är benägen att spilla allt, så jag tyckte att mint nyansen var lite säkrare.

Andra grundläggande högskolor jag rekommenderar att du tar med? Mörka och ljusa kamisoler (mina är från F21) och a Kolla på (sköldpaddsskal får mig att känna mig som en cool mormor).

2. Bättre med en tröja

Trendiga tröjor och byxor tillbaka till skolan

Det kanske inte är tröjor, men fina överdimensionerade tröjor de är en evig häftklammer i min garderob. På tal om evigheten har jag evig kärlek till neutrala ankelstövlar. Jag använder dem med allt. Häromdagen graverade jag mitt namn plus en ritning av dessa stövlar i ett ek för att markera vår kärlek.

Under sommaren älskar jag att kombinera tunna tröjor med vita shorts. Det här utseendet kan enkelt överföras från sommar till höst med Svarta byxor, en annan grundläggande som jag ber dig att ta med dig till universitetet. Svarta byxor hjälper till att bekämpa leggingsapokalypsen.

3. Vila

Söt college loungewear

Brandlarm vid midnatt, nybörjare i sovsalar och varje dag däremellan för att be om bekväma kläder för klassrummet. Jag är delaktig i dessa grå svettbyxa eftersom de har verkliga, autentiska fickor som du kan förvara saker i. Som en del av min huvudplan målade jag mina naglar denna eleganta klassiska grå (Essie Master Plan). Min topp är faktiskt en mint dolman stil skjorta, vilket är något som också kan användas i klassen eller i gymmet.

För att sammanfatta min lista över grundläggande garderobssaker tillbaka till skolan– Jeans, svarta byxor, vita shorts, bekväma loungebyxor, överdimensionerade tröjor, koftor, en vit v-ringad skjorta, kavajer, tossor, lättåtkomliga sneakers (som Converse) och en klocka. Söt tröja material kudde? Frivillig.

Din tur!

Vad är det första på din back-to-school-förpackningslista? Älskar du grunderna i garderoben? Vill du se mer tillbaka till skolutrustningsidéer? Lämna mig en kommentar och låt mig veta!