TONYMOLY I’m Real Sheet Masks Review: Del 2

College mode

Välkommen tillbaka, internetvänner, till min recension av superpopulären TONYMOLY Jag är riktiga arkmasker. (Om du missade det finns del 1 av min recension här.)

Inte bara är dessa masker en av de mest populära produkterna som kommer ut ur koreansk skönhetsfad, de är ganska billiga (speciellt om du köper dem i bulk från Amazon, är du välkommen) och lättillgängliga, och förpackningen är supersöt. . Det enda problemet – det finns 18 typer av masker och det mesta av texten på förpackningen är på koreanska, vilket kan låta dig veta vilken du ska prova bättre, varför jag granskar dem åt dig!

För det här inlägget kommer jag att granska Ris, tång, granatäpple, rött vin och tomat Dyrare.

(För granskningar av de andra maskerna, se mina inlägg om makgeoli, broccoli, citron, avokado och aloe; grönt te, kaktus, rosor och tea tree; och pumpa, apelsin, pärla och lotus.)

Ris

Arkmask

Jag är lite ambivalent när det gäller Lättskalat ris mask. Förpackningen lovar att “göra den tråkiga huden ser strålande och glödande ut”, vilket inte verkar relatera till “ljus hud” för mig.

Effektivitetsmässigt Jag tror inte att det fungerar på glansdelen, men det gör ett bra jobb med Minska akne och minska rodnad något.. Jag är inte säker på vad du försöker uppnå, rismask.

Rismasken är en vanlig del av min maskrotation eftersom den är bra för kontrollerande groddar. Lukten och serumet liknar makgeoli-masken mycket utan att vara så medicinska; Jag tror att alla tjocka ogenomskinliga serum har en liknande, av misstag medicinsk lukt. Denna mask fungerar bra för att kontrollera akne och rodnad, men det är inte min favorit av gänget.

Tång

Arkmask

de Hudrenande alger men dock! Den här masken är en av mina favoriter av gruppen, en som jag hoppas kunna använda. Det är fantastiskt att kontrollera och förhindra breakouts. Y för missfärgning av akneärr.

Den har en av de mest poetiska beskrivningarna, som alltid får mig att skratta lite: ”det får huden att se blank och strålande ut med havets fräschhet”. Flytta över, sjöjungfru smink – Denna mask lovar dig sjöjungfru hud.

När jag försökte den här masken den här veckan hade jag ett par små hormonella finnar på min haka, men omedelbart efter märkte jag att de var inte så anmärkningsvärtoch vid slutet av dagen hade de nästan torkat ut. Jag märker också att när jag bär den här masken bryta mindre efter än vanligt. Det erbjuder mycket bra i belysning Jag lovar: Jag känner att mina akneärr är mindre framträdande, men inte lika framträdande som när jag använder citronmasken.

Serumet luktar inte som havsvatten eller grönsaker; Av alla serum har den här den minst märkbara lukten. Serumet är flytande och masken känns uppfriskande när den används, som aloe-masken. Jag skulle rekommendera denna mask till alla med akne benägen hud. på ett ögonblick.

Granatäpple

Arkmask

Så jag vet inte om det beror på att jag använder dessa masker oftare eller om vädret äntligen blir varmare, men min hud ser lite bort, åtminstone flygblad än normalt. Jag har märkt mindre rodnad, färre utbrott och en jämnare hudton.

Eftersom mina äventyr med masker normalt kretsar kring att tämja akne bestämde jag mig för Granatäppleasticitet mask.

Det här är en annan av maskerna som jag aldrig använder eller slutar ge till mina vänner. Granatäpplemask lovar att “strama åt huden”, som jag förknippade med åldrande hud snarare än akne-benägen hud, men för vetenskapens skull är jag här för att prova.

Först och främst den här masken lukta öhh-labyrint, är min favorit doft hittills. Bäst av allt är att den inte är för fruktig eller söt, så många granatäpple aromer kan vara. Det finns lite av det här, men det är inte överväldigande. Skaffa mig ett ljus från den här masken, STAT!

Serumet är vattnigt och klart, och masken är trevlig att använda; Jag märkte ingen stickningar eller kylning. Då insåg jag min hud var ljusare, och det fortsatte att se ut så hela dagen. Mina akneärr var till och med lite mindre märkbara, jag blev imponerad! Jag tror denna mask skulle fungera bra för alla med matt hud, baksmälla, eller efter något som dränerar fukt, som en flygning.

rödvin

Arkmask

de Rött vin för porvård Det var den första TONYMOLY-masken som jag försökte och jag drog den helt ur hyllorna på en UO eftersom jag ville ha den medan jag drack rött vin som den fantastiskt vuxna damen jag är.

Den här masken är fortfarande en av mina favoriter, där uppe med citron- och tångmasker. Dess beskrivning på engelska lovar mycket – “stramar ojämn hudstruktur med förstorade porer” – men det är en av mina favoriter av en anledning; håller många av sina löften. Efter att ha använt den här masken märker jag minskad rodnad och lite glans – Jag känner till och med att mina finnar är mindre nästa morgon. Och medan porminskning inte är en sak känns det som att mina pormaskar också är mindre märkbara.

Allt som allt, denna mask är perfekt för akne benägen hud.

Jag ska inte ljuga, det luktar lite som billigt vin, men som de flesta masker är lukten inte överväldigande och du slutar lägga märke till det medan du bär det. Serumet är vattnigt, med lite klibbighet, som citronmasken, så det lämnar lite film efter användning; skölj bara händerna och ansiktet med lite kallt vatten efteråt.

Tomat

Arkmask

Jag är aldrig riktigt säker på vad jag ska göra av det Radiance Tomato mask – lovar att “få grov hud att se slät och strålande ut”, men inte På riktigt har problem med hudens struktur. Jag exfolierar regelbundet och min hud känns vanligtvis ganska slät trots mina utbrott.

Jag är ärligt talat inte riktigt säker på om den här masken ska exfoliera eller inte. Det känns definitivt inte som att jag har exfolierat efter att ha använt det. Så…

Med detta sagt är den här masken som ris- eller makgeoli-masken för mig. det är bra för de dagar då min hud inte är hemsk, men den är inte bra heller. Tomatmasken gör ett bra jobb med att minska finnarnas storlek om jag har dem, men jag märker inte någon signifikant minskning av rodnad eller mer glans, även om masken lovar ljusstyrka.

Det luktar vagt tomat, inte tomatsås, men som om du har skivat mogna sommartomater för en sallad, vilket jag tycker är trevligt men kan vara avskyvärt för vissa. Serum är vattnigt och flytande, och det finns en massa från honom, något som broccoli-serum; Jag gnuggade över hela axlarna och nacken efteråt och det var fortfarande något kvar.

Vad tycker du?

Vilka är dina favoritbladmasker? Har du någonsin provat TONYMOLY-masker förutom I’m Real folie-masker? Låt mig veta i kommentarerna nedan!