TONYMOLY I’m Real Sheet Masks Review: Del 4

Hej internetvänner! Här är den Slutliga delen av mig recension av TONYMOLYs 18 I’m Real Sheet-masker. Om du saknade dem, se till att kolla in delarna 1, 2 och 3.

Dessa masker är bland de mest populära produkterna som kommer ut ur den koreanska skönhetsfadern, och de är också ganska billiga (speciellt om du köper dem i bulk från Amazon är du välkommen) och lättillgängliga. Förpackningen är också super söt.

Det enda problemet – det finns 18 typer av masker och det mesta av texten på förpackningen är på koreanska, vilket kan hjälpa dig att bestämma vilken som du vill bäst. Det är därför jag granskar dem åt dig!

De sista fyra vi har för idag är Masker för pumpa, apelsin, pärla och lotus. Fortsätt läsa för mer information!

(För granskningar av de andra maskerna, se mina inlägg om makgeoli, broccoli, citron, avokado och aloe; ris, tång, granatäpple, rött vin och tomat; och grönt te, kaktusar, rosor och tea tree.)

orange

Okej, normalt när jag granskar varje mask tar jag ganska specifika anteckningar, som mina första intryck av produkten, serumets struktur etc. Mina anteckningar för denna hud är dock i grunden bara: OMG, SMEEELLLLLL !!! Det här är överlägset min favoritdoft av alla masker. MED MYCKET.

Jag tyckte inte om att prova den här masken trots att den var den SVÅRSTA att spåra (den enda platsen jag hittade var ULTA, även om den erbjuds på TONYMOLY-webbplatsen har den i princip varit slut i lager i 8 veckor). Uppfriskande apelsin Och det lovar att göra “tråkig, grov hud ser energisk ut”, vilket, tbh, inte verkade som om det skulle göra mycket för min akne-benägna hud.

Och jag hade rätt verkade inte göra mycket för min hud (vilket var väldigt mycket trasigt när jag försökte den här masken, tack hormoner!) annat än en aning om fyllighet och hydrering, men värt det bara för lukten.

Den här masken luktar som nypressade apelsiner och det lämnade mig helt glad. Jag hade haft en stressig dag med festplanering, städning och vuxen ålder, så jag kände mig orolig när jag försökte den här masken, men den var helt borta. Även efter att jag vant mig vid lukten kände jag mig mer avslappnad och glad.

Jag är inte säker på om jag skulle rekommendera det för hudvård (om du inte har normal hud som ibland kan använda ett stimulerande medel), men jag skulle göra det 100%. Rekommendera denna mask till alla som är stressade, ledsna eller oroliga. och du vill lägga till VIKTIGT eldkraft i din personliga vårdrutin.

pumpa

Liksom den orange masken var jag inte så upphetsad att prova Anti-Aging Pumpkin arkmask. Jag menar, jag är definitivt inte tillräckligt gammal för att vara målgruppen för anti-agingprodukter. Men på förpackningen står att masken “gör att huden känns elastisk och slät”, så jag hoppades att den skulle ge lite fuktgivande och lysande verkan.

Jag förväntade mig också en söt och tröstande pumpalukt från den här masken, men det luktade inte som någonting. Det finns en liten, nästan vegetabilisk lukt, ungefär som broccoli-masken, men totalt sett var det lite besviken i luktavdelningen.

Serumet är flytande och vattnigt, men till skillnad från ros- och kaktusserum fanns det inget överskott av serum. Jag uppdaterade mig lite när jag satte på mig masken, men det var inte lika märkbart som till exempel aloe-masken.

Nästa morgon märkte jag lite glans och studs (till och med lite rodnadskontroll), men igen erkänner jag att jag förmodligen inte är den bästa domaren för denna mask eftersom den inte riktar sig mot min hudtyp. Den här masken skulle förmodligen vara det bra för torr eller matt hud det behöver mer tillgivenhet.

Pärla

När jag undersökte TONYMOLY-skinn var jag väldigt nyfiken på att testa Lysande pärla mask. Jag tänker vanligtvis inte på huden som pärlformig eller vill ha pärlor med min hudvård, men jag älskade idén att använda “pärlaxtrakt” för en strålande hudfärg. Jag hade stora förhoppningar för den här masken.

Masken lovade gör “huden ser klar och ljus” så jag hoppades att det skulle ge lite akne kontroll med lite glöd. Min hud var ganska trasig när jag försökte den här masken (igen, tack hormoner!), Så jag letade verkligen efter det här för att uppfylla sitt krav.

Serumet var flytande och klart och det fanns inget överskott. Jag var inte säker på vad jag kunde förvänta mig av lukten, något rent eller luktfritt, men igen fick jag överväldigande jordnötslukt Jag fick från Roses mask: Jag hamnade med att riva delen av masken under näsan som jag gör med tea-tree-masken eftersom doften inte var min favorit.

Den här masken gjorde mig besviken. Jag kan inte säga, jag märkte en signifikant minskning av akne eller rodnad från den här masken, och jag kände inte heller att det fick några stora glansfördelar. Jag tror att den här masken skulle vara bra för någon med normal hud letar efter en glöd och lite lätt akne kontroll, men jag kommer inte att använda det här igen.

Lotus

Jag känner att jag har varit väldigt negativ på det här inlägget, men Jag är inte heller ett stort fan av Lotus-masken.

Detta är en av de nyare maskerna, släppt med den gröna te-masken som jag granskade i det senaste inlägget. Jag fick det via TONYMOLY-webbplatsen och har inte hittat det någon annanstans än. Och, precis som Pearl’s mask, annonseras den som Upplysande lotus maska, så från början förväntar jag mig inte att det kommer att göra mycket för min hud.

Precis som den gröna te-masken är serumet nästan gelatinöst och tjockt; Jag tog faktiskt bort mycket av masken och gnuggade överflödigt serum på huden innan jag satte på mig masken.

Jag förväntade mig en blommig doft; igen, jag är inte 100% säker på att jag vet hur en lotusblomma ska lukta, och den här masken har Veryyyy svag blommig doft. Det är som jasmin doften i en grönt te mask.

Återigen kände jag ingen märkbar stickning eller kylning, men serumet kändes tjockt på min hud. Efter att ha tagit bort masken fanns det en märkbar rest, som det var med röda vin-, citron- och rosmaskerna, som jag sköllde bort med lite vatten.

Återigen vill jag ge denna mask fördelen av tvivel eftersom min hormonella och trasiga hud inte är den bästa duken för dess utstrålningsegenskaper. Men jag kände mig fortfarande besviken över det detta gjorde inte mycket för min hud. Liksom Pearl-masken skulle det antagligen vara bra för normal eller torr hud, men det gjorde det bara inte för mig.

Slutgiltiga tankar

Sammantaget älskar jag dessa produkter (även om vissa av dem inte fungerar för min hud), och de har en färg för hudtyper, så du kan verkligen hitta en för att ta itu med ett specifikt hudvårdsproblem om du bara använder arkmasker en gång i taget.

Men om du är som jag och använder masker två eller tre gånger i veckan (eller två gånger om dagen, om du följer en koreansk hudvårdsrutin), rekommenderar jag få en sort som hjälper dig att hantera dina specifika och varierade hudvårdsbehov genom årstiderna (eller deras cykel).

TONYMOLY och Amazon erbjuder en mängd olika maskuppsättningar, och Amazon erbjuder också bulkuppsättningar av ett slag om bara en passar din smak (som diskret, jag kan bara få rött vin för sommaren eftersom jag känner min hud – poängen svarta och fethet kommer). vara en sak).

Även om du bara får en mask då och då kan de vara ett roligt, lyxigt och supereffektivt tillskott till din hudvårdsrutin.

PS – TONYMOLY har precis släppts Ytterligare 3 arkmasker: lavendel, ringblomma och körsbärsblom. Och de rådfrågade mig inte, oförskämd!

Vad tycker du?

Har du provat någon av TONYMOLY I’m Real-maskerna? Vad tycker du om dem? Vilka tror du skulle vara bäst för din hud? Ska jag också kolla in de nya tre? Låt mig veta i kommentarerna nedan!