TONYMOLY I’m Real Sheet Masks Review: Part 3

College mode

Hej tjejer, här är en tredjedel av mig recension av TONYMOLYs 18 I’m Real Sheet-masker. Om du saknade dem, se till att kolla in del 1 och 2.

Dessa masker är bland de mest populära produkterna som kommer ut ur den koreanska skönhetsfadern, och de är också ganska billiga (speciellt om du köper dem i bulk från Amazon är du välkommen) och lättillgängliga. Förpackningen är också super söt.

Det enda problemet – det finns 18 typer av masker och det mesta av texten på förpackningen är på koreanska, vilket kan hjälpa dig att bestämma vilken som du vill bäst. Det är därför jag granskar dem åt dig!

För del 3 kommer jag att granska Grönt teblad, kaktus, ros och tea tree-masker. Fortsätt läsa för mer information!

(För granskningar av andra skinn, se mina inlägg om makgeoli, broccoli, citron, avokado och aloe; ris, tång, granatäpple, rött vin och tomat; och pumpa, apelsin, pärla och lotus.)

Grönt te

TONYMOLY mask för grönt te

de Hudrenande grönt te Arkmask är en av de nyaste tillagda till raden I’m Real. Från vad jag kan säga är det endast tillgängligt på TONYMOLY-webbplatsen just nu.

Till skillnad från de tidigare foliemaskarna som jag har granskat (och tea-tree-masken som ingår i dagens granskning) är det här första gången jag försöker den här masken. Nu kör vi!

Engelska på förpackningen anger att “Den gröna te-masken lyser upp hudtonen med jordens färskhet”, vilket, lol, okej. Tång är för dina pengar. Men grönt te-produkter lovar i allmänhet att hjälpa till med rodnad, hudton och glöd, så jag ska gå in på detta i hopp om att ljusna och lindra rodnad och irritation.

Jag älskar verkligen grönt te (se: min löjligt överfyllda te) och doftande produkter med grönt te, så Jag hoppades verkligen att denna doft skulle uppfyllas. Jag var besviken. Jag fick några jasminträffar, men för det mesta påminde serumet mig mer om tomatmasken. Naturligtvis är doften av grönt te så subtil att jag föreställer mig att det är svårt att återskapa det med en mask som den här, så jag ska prova där.

Serumet är lite tjockt och gummiaktigt jämfört med några tidigare serum, även om det inte är mjölkaktigt som makgeoli eller avokadomask. Det var mycket lättnad kylning / stickningar medan du bär masken, vilket var trevligt.

Jag blev lite krossad när jag försökte den här masken, och även om det inte gjorde så mycket för de utbrott jag hade, var min hud märkbart ljusare och jämnare omedelbart efteråt. Sammantaget är detta en solid mask som skulle vara bra för ojämna hudtoner eller känslig hud som är benägen för rodnad.

Kaktus

TONYMOLY Cactus Leaf Mask

Lowkey Jag älskar att TONYMOLY drog en kaktusmask – kaktusar har ett ögonblick just nu (se Kate Spades hela linje med kaktustema), och även om jag inte har hört mycket om hudvårdens egenskaper hos kaktusar (taggpäron för denna mask specifikt, beroende på TONYMOLY-webbplats), jag beundrar ditt engagemang för att hålla trenden och lansera en rolig produkt.

Liksom grönt te mask, Rening av kaktusbladmask är en nyare mask för linjen I’m Real, men hon och den rosa masken är tillgängliga från Urban Outfitters (förstås), liksom TONY MOLYs webbplats.

Beskrivningen av masken lovar ”gör ojämn hudton strålande och glödande”Så jag hoppas att den liknar den gröna te-masken när det gäller hudton och glans.

Jag vet verkligen inte vad jag kan förvänta mig av doften av masken. luktar lite grönsaker, lite blommigt och lite bittert – nästan som jasmin doften av grönt te mask. Det är inte grovt eller subtilt nog, men det är inte min favorit.

Serumet är vattnigt och rinnande, och masken verkar blötläggas av serumet. Jag bar den här masken i nästan 30 minuter och den var fortfarande ganska fuktig när jag tog av den.

Men jag var mycket nöjd med resultaten, ännu mer än grönt te-masken, Kaktusmasken gav en jämn hudton och minskad rodnad. 10/10, jag skulle rekommendera det.

reste sig

Tonymoly im riktig arkmask i rosa

TONYMOLY Revitalizing Rose Mask

de Revitaliserande ros Masken är ärligt nog den nya masken som jag är mest upphetsad att prova. Jag älskar LOVE rose doftprodukter. Glossers Milky Jelly Cleaner är min absoluta sylt, och jag svär vid DENNA toner. Till och med min favoritkombucha är smaksatt ros, fam, så jag hade stora förväntningar på detta.

Rosarnas mask lovar ”ge vitaliserande energi till trött hud“Som jag antar betyder att ge lite glöd till matt hud. (Seriöst förstår jag varför hudvårdsprodukter är lite lat med sina löften, men vad betyder “vitalisering av energi” här?).

Som kaktusmasken det finns mycket serum i denna mask – det är praktiskt taget blötlagt när jag tar ut det och ser nästan transparent ut (som rispapper) när jag lägger det på min hud. Jag bar det i nästan en timme innan det torkade, och även efter att ha tagit av det lämnade det ännu mer serum när jag pressade det.

Men duFamiljen AROMA är bedårande men konstig. När jag öppnade maskförpackningen kände jag en överväldigande jordnötslukt (???!?), Så mycket att det fick mannen att känna lukten av masken. (Han sa att det luktade som “lavendel, kanske” … killar.) Efter att jag tog ut det ur förpackningen och lade det på mitt ansikte luktade det mycket mer som rosor och trevligt. Kanske min näsa är trasig.

Jag var ganska nöjd med resultatet av denna mask – det fick min hud att kännas lite fastare / livligare och lite ljusare, men den lämnade en tung återstod, ännu mer än citron- eller rödvinsmasker. Så mycket att jag nästan ville tvätta ansiktet efteråt. Denna mascara skulle vara bra för alla som letar efter lite glans och studs..

Te träd

TONYMOLY Lugnande Tea Tree Skin Mask

de Lugnande tea tree för huden Arkmasken är en vanlig del av min rotation och en av mina favoriter för när jag behöver tunga lyft.

I beskrivningen står ”tea tree mask monteras på ojämn hudtonMen det verkar också som en bomb in kontrollerar galna utbrott. Jag har känslig hud, så även om jag gillar akne-kontrollprodukter för tea tree, kan de också vara för mycket. Jag tror inte att det är fallet med tea tree mask.

Till skillnad från serum dofter för andra masker, tycker jag att serumet för detta är lite överväldigande. Det luktar ganska starkt av tea-tree, som har en sammandragande lukt. Det luktar inte lika starkt som, till exempel Desert Essence-produkter, men det finns några dagar där jag bryter spetsen under näsan och tar bort den för att det får mig att bli yr. Det finns också några variationer på maskerna – vissa luktar lite starkare än andra.

När jag försökte tea-tree-masken den här gången var min hud ganska trasig, så jag kände lite stickningar / klåda från den trasiga huden, men märkte en omedelbar minskning av hudens rodnad efteråt. Nästa dag verkade det som om mina finnar hade torkat ut lite och minskat i storlek, men min hud kändes inte så tät eller torr som med andra tea-tree-produkter. Jag rekommenderar den här produkten till alla som har svåra utbrott eller har känslig hud med en tendens till rodnad.

Vad tycker du?

Har du provat något av dessa TONYMOLY-skinn? Är du ett fan av arkmasker? Har du några andra rekommendationer för arkmasker? Låt mig veta i kommentarerna nedan!