Topp 10 produkter ur lådan, enligt Redditors

De 10 bästa produkterna från det vanliga, enligt Redditors

Bläddra för att se fler bilder

Buzzy skönhetsmärke, The Ordinary’s prisvärda utbud av avancerade hud- och skönhetsprodukter, blev viralt när det lanserades för några år sedan. Medan det breda utbudet av kliniskt fokuserade hudvårdsprodukter (vissa kosmetikaerbjudanden) grundades med avsikten att ”fira integritet i sin ödmjukaste och sanna form”, erbjuder de kliniskt stödda formler som är avskalade från snygg förpackning och andra marknadsföringsinsatser för att möjliggöra rättvisa prispoäng. Men om du inte känner till hudvårdsjargong kan det vara en utmaning att urskilja vilka produkter som är bäst för dina specifika hudvårdsbehov. Vi går till internet för att ta reda på de bästa produkterna från The Ordinary enligt Redditors.

Att surfa på “bästsäljarsidan” hos alla e-återförsäljare är ett säkert val om du är osäker på vilka produkter som är värda dina pengar, och läser igenom de till synes oändliga trådarna och diskussionsforum packade till randen med upprörda recensioner och bokmärken. från fans är ett säkert sätt att se till att du väljer rätt alternativ. Dessutom är det kul, nästan beroendeframkallande, att komma in i kommentaren från andra skönhetsnarkomaner. Jag har använt The Ordinary-produkter sedan varumärket debuterade, och jag har verkligen helggral-favoriter som jag har köpt tillbaka flera gånger; Jag har till och med fått min nybörjade hudvårdspojkvän beroende av hans 2% salicylsyra ansiktsmask.

Inte överraskande, några av mina personliga hjältemodeller, inklusive 10% Niacinamide Serum + 1% Zink och AHA 30% + BHA 2% Scrub Solution (ett bra hack för Renee Rouleaus favorit Triple Berry Smoothing Peel kult) älskas obekvämt av massor av likasinnade Redditors. Om du är ny på The Ordinary och inte är säker på vilka produkter du ska investera i (eller bara nyfiken som jag är), har jag sammanställt några vinnare som fick beröm för sina hudtransformerande supermakter om och om igen på Reddit.

100% växtbaserad vanlig skvalan

Sephora.

Squalane 100% härrörande från växter

Jag har hört några fantastiska saker om squalane spike hudvård, men jag erkänner att jag inte har provat det än. Men tack vare en mängd övertygande Redditors dör jag nu för att få tag på denna STAT-produkt. ”Jag började nyligen använda den och blev genast förvånad över hur bra den absorberar. Ger din hud en fin glöd. Jag använder den bara över och under lotion, säger en användare.

Glykolsyra tonic det vanliga

SkinStore.

7% glykolsyra toning lösning

Den här universella fläktfavoriten dyker upp hela tiden under min forskningsprocess. En Redditor med blandad hud sa: “Min panna brukade vara full av stängda komedoner och nu efter en och en halv månad är de helt borta.” Bara en månad med så dramatiska resultat? Jag är helt såld.

Vanligt Niacinamid-serum

Vanlig.

Niacinamid 10% + zink 1%

Som en av mina favorit lysande serum (oavsett budgetpris) blev jag inte förvånad över populariteten hos denna produkt. En lojal fan kommenterade att ”… för mig personligen[,] det är definitivt den enda produkten som har haft störst inverkan på att jämna ut och minska akne i min hudton. ” Jag tycker också att det är en bra lysande lösning för känslig hud som inte tål C-vitamin hudvård.

Den ulta Ordinarie skallösningen Topp 10 produkter från ordinarie, enligt Redditors

Ulta.

Exfolierande lösning AHA 30% + BHA 2%

Det här är nog min favoritprodukt från märket, och det verkar som om jag inte är ensam. En Redditor susade: ”Verkligen anmärkningsvärda förbättringar efter en användning! Det är också mindre än $ 8 och du hittar inget för ett så bra pris! ”Jag håller helt med, och en bra poäng om det otroligt billiga priset.

Vanliga aminosyror + B5

Sephora.

Aminosyror + B5

Jag ska erkänna att detta serum är nytt för mig … men jag har redan lagt till det i min kundvagn på grund av kärleken det får på Reddit. Som svar på en favorittråd från The Ordinary föreslog ett fan detta hudförstärkande serum till en nybörjare i The Ordinary. ”Jag tycker att det här är en bra hydratiseringsförstärkare och jag använder den för att hjälpa till med barriärreparation. Det absorberas snabbt och jag har inte haft någon obehaglig rodnad eller sveda när jag applicerar den. “

Det vanliga-alfa-arbutin-Amazon

Amazon.

Alpha arbutin 2% + HA

Detta hyperpigmenteringsraderande serum hjälper till att jämna ut och minska rodnad utan irritation, enligt massor av Redditors. ”Jag använder 2-4 droppar och gnuggar försiktigt på kinderna (mitt huvudpigmenterade område) och knackar sedan försiktigt någon annanstans, med en liten touch på ett ärr på baksidan av min hand. Det har hjälpt mig enormt med min pigmentering av kinden, säger en fan.

Den vanliga azelainsyrasuspensionen 10% 1 oz / 30 ml

Sephora.

10% azelainsyrasuspension

För konsistens och dämpad ton verkar Redditors svära vid denna $ 8-gelkräm-behandling (den är för närvarande i min hudvårdskåpa som väntar på att öppnas) “Jag ÄLSKAR den här produkten, jag trodde aldrig att jag någonsin skulle bli galen på en hudvårdsprodukt i mitt liv, men gud jag älskar den! I grund och botten vad det står att den gör: ljusnar och återställer en jämn ton och konsistens till din hud med denna lätta gelkräm. Och det gör exakt det, “kommenterade en Redditor som är klart förälskad.

Vanlig nyponolja

Amazon.

100% organisk kallpressad nyponfröolja

I en populär tråd som ber andra Reddit-användare att lista sina favoritprodukter “TO” fick denna godkända ansiktsolja för känslig hud mycket kärlek. ”De många fettsyrorna i nyponolja gör det till ett utmärkt alternativ för att återfukta torr, kliande hud. Huden absorberar också lätt oljan och låter dess antioxidanter röra sig djupt in i hudens lager. “

det vanliga bufféserumet

Ulta.

Buffet Serum

Detta anti-aging serum är packat med vetenskapligt stödda aktiva ämnen som riktar sig till ett brett spektrum av vanliga hudvårdsproblem, allt i en formel. ”… Det får mig att se ut som om jag har sovit mer och min hud är lite mjukare, mjukare och mina porer är mindre. Jag upptäckte att jag också kan använda vilken som helst sminkfärg, eftersom min hud redan är slät, som om det inte finns något att mjuka upp, säger en övertygad köpare.

Amazon vanlig mjölksyra Topp 10 produkter från vanligt, enligt Redditors

Amazon.

Mjölksyra 10% + Ha 2%

Mjölksyra är ett utmärkt sätt att försiktigt exfoliera din hud utan irritation och torrhet i samband med starkare syror som AHA och BHA. En ny fläkt berömde den mjuka men effektiva kemiska skrubben och sa: ”Jag har inte använt mjölksyra på länge, men hittills älskar jag resultaten! PIH (postinflammatorisk hyperpigmentering) har minskat betydligt och min hud ser redan mjukare ut. “

Vanlig hudvård |  Den vanliga hudvårdsrutinen  Den vanliga hudvårdsguiden |  Vanlig hudvård för akne  Den vanliga hudvårdens anti-aging

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

banner för skönhetsnyhetsbrev