Topp 5 Cult Beauty Products som INTE förtjänar hype

College mode

Zephyr postade en Excellent förra veckans artikel om skönhetsprodukter som verkligen förtjänar den hype de får. Tidningar har ofta dessa produkter, vilket är till stor hjälp för oss alla eftersom de verkligen fungerar!

Det finns dock också några produkter som publikationer marknadsför som The Greatest [blank] ALDRIG! De förtjänar på allvar inte den typen av komplimang. Här är fem produkter som är helt ovärdiga för våra hårt förtjänade pengar:

1. Lancôme Oscillation Mascara

Lancôme Oscillation Mascara

Lancôme Swing Mask: $ 34 på Lancôme

När denna mascara såldes en dag på Sephora sålde den ut online klockan 6 PST. Sedan dess har jag dött på att hålla en av hans vibrerande trollstavar i mina händer. Förra veckan såg jag detta rör peka ut ur min vän Rachels sminkväska och bestämde mig för att ge det en snurr. Till min fasa kom mina fransar ihop så mycket att en vän frågade mig vad som var fel med mina fransar. Damer, när sista gången en kille kommenterade din ögonfransar?! Rachel informerade mig snällt om att mascaraen var ett år gammal och hon ville lämna den där. Den här veckan fick jag möjlighet att försöka igen på Sephora. Samma resultat – en pinsam mängd svarta klumpar över mina fransar. Ett bättre alternativ skulle vara Hypnôse ($ 24,50) från samma företag eller DiorShow Blackout ($ 24), vilket skapar glamorösa fransar utan röra.

2. Jergens Natural Glow Daily Moisturizer

Jergens Natural Glow Daily Moisturizer

Jergens Natural Glow Daily Moisturizer- $ 9 på drugstore.com

För fem eller sex år sedan kunde den här produkten inte hittas på CVS och Walgreens rikstäckande, den var slut i lager. Vid lanseringen var det verkligen en innovativ produkt. Men ett halvt decennium senare har formeln inte förändrats … Men marknaden har det! Då var en lotion som kunde hydrera och sola samtidigt genial. Idag finns det många bättre självbrunande lotioner. Enkelt uttryckt ger Jergens-lotion en motbjudande orange färg, fuktighet under genomsnittet och en obehaglig lukt. Ett mycket bättre alternativ är L’Oreal Sublime Glow Daily Moisturizer ($ 9) som ger en perfekt, jämn brun färg och doftar fantastiskt!

3. Maybelline Great Lash Mascara

Maybelline Great Lash Mascara

Maybelline Great Lash Mascara- $ 5 på drugstore.com

Ingen lista över de bästa skönhetsprodukterna kan vara komplett utan att nämna Great Lash. Allvarligt, det finns inget trevligt sätt att uttrycka det – den här mascaraen suger. Allt du gör är att bokstavligen överbelasta dina fransar med en klibbig produkt. Oavsett anledning älskar skönhetsredaktörer och makeupartister att kalla detta den bästa mascara som någonsin gjorts, när det är en av de värsta jag någonsin har provat. Kommer från en tjej som har använt mascara dagligen i sju år, det är mycket. Det som är roligt för mig är att nästan alla andra Maybelline-mascara jag har provat har gjort underverk. Mycket bättre alternativ inkluderar XXL Volume + Length ($ 8) eller Define-A-Lash ($ 8). Snälla, snälla, snälla, om det finns något att ta ut ur alla mina skönhetsprodukter, så köper det INTE Great Lash!

4. NARS Orgasm

NARS Orgasm

NARS Orgasm- $ 25 på Sephora

Jag börjar med att säga detta: NARS tillverkar högkvalitativa produkter. Nästan alla eyeliners, bronzers, pannborstar, ögonskuggor och rodnar som jag har provat har varit av överlägsen kvalitet.

Så varför finns orgasm på min lista? Det framställs som FÄRGEN som ser universellt bra ut hela världen. Jag hoppas att många kvinnor (inklusive jag, tyvärr) köpte detta enbart på grund av Allures fantastiska rekommendationer och liknande. Vi har alla olika hudfärger, så även om detta kan komplettera vissa hudtoner kommer det inte att se bra ut för alla! Mitt råd: gå till Sephora eller sminkdisken i ditt favoritvaruhus och prova olika rodnader tills du hittar rätt färg för dig. Oavsett vad du gör, var inte som jag på 16 och köp Orgasm helt enkelt för att alla säger att det är den bästa färgen där ute.

5. CoverGirl Lash Blast Mascara

Covergirl Lash Blast

CoverGirl Lash Blast Mascara – $ 7 på Amazon.com

Du har sett annonserna med Drew Barrymore som berättar för oss att detta är den främsta mascarautgåvan i den senaste historien. Jag är ett fan av ny mascara så jag gick ut och köpte den nästan omedelbart när den kom ut. Lash Blast är inte en dålig mascara, i sig. Det har så många fans och många av mina vänner med långa ögonfransar älskar det. Enligt min mening är det dock en normal mask. Det erbjuder bra färg och lite lyft, men det staplar också som galet och är otroligt rörigt att sätta på. En bra apoteksmascara som skapar galna fyllda fransar är L’Oreal Extra-Volume Collagen Mascara ($ 15, jag köpte den för $ 6 på mitt lokala CVS. Ledsen killar!) Oavsett vad du gör, invester inte i det här otroligt medelmåttig formel!

Vad tror du?

Känner du till andra produkter som inte lever upp till de förväntningar som omger dem? Berätta för mig i kommentarerna!