Topp 5 knockoffs av kult skönhetsprodukter

College mode

Topp 5 ersättare för Cult Beauty Products

Att shoppa smink är som en fyndjakt för mig. Oavsett om jag använder kuponger eller väntar på en försäljning av vänner och familj, gör jag vad som krävs för att spara pengar. För att vara ärlig tvekar jag ofta att köpa avancerade produkter eftersom jag vet att jag vanligtvis kan hitta en ersättare från ett apoteksmärke.

Du vet att du har upptäckt guld när du hittar ett stort apotek som ersätter en kultprodukt. Genom åren med att gå i gångarna på Target och CVS har jag lärt mig att det finns några otroliga avancerade produktbyten – du måste bara leta efter dem! Här är fem av mina favoriter.

1. Urban Decay Glide-On 24/7 Eyeliner

Loreal Hip Color Chrome Eyeliner

Urban Decay Glide-On 24/7 Eyeliner & L’OREAL Hip Color Chrome Eyeliner

Det är lätt att förstå varför människor uppskattar UD eyeliners; De har ett stort urval av färger och deras färgutdelning är fantastisk. Om du inte har hört talas om dessa eyeliners tidigare, vet att de inte är dina vanliga svarta och bruna eyeliners; de har färger som sträcker sig från levande blått till guldgult.

Missförstå mig inte: UD: s eyeliners är fantastiska, men för $ 16 undrar jag om de verkligen är värda priset. Även om dess olika färger inte är så bra, L’Oreal Hip Color Chrome Eyeliner Det är en bra $ 9 ersättare för UD: s 24/7 liner. Sammantaget tycker jag att L’Oreal Hip är ett bra substitut för varumärken som Urban Decay och MAC på grund av dess ursprungliga variation av färger och otrolig pigmentering.

2. Diorshow-mask

Diorshow och kolossal volym

Mascara Diorshow och Maybelline Colossal Volume

Jag kommer ihåg att jag var så upphetsad som en mascaraälskare när jag köpte mitt första rör med Diorshow. Vissa människor går så långt att de säger att det är den “heliga gralen” av masker. Men efter ett par användningar blev jag mycket besviken. För 23 dollar förväntade jag mig några go-va-VOOM-fransar, men i stället var allt jag kunde tänka mig “min apoteksmascara är bättre än detta.”

Låt apoteksmascaraxperten Maybelline överträffa high-end varumärket med sin version, Colossal Volume Mascara. Min före detta rumskompis hade detta så jag försökte hennes och blev kär i det. Det hjälper definitivt att fylla dina fransar, men varnas: den innehåller en stark blommig doft. Sammantaget är Colossal Volume definitivt värt det till 8 dollar jämfört med Diors prislapp på 23 dollar.

3. MAC Blacktrack Fluidline Eyeliner

Flytande eyeliner

MAC: s Blacktrack och Jane’s Be Pure Mineral Eyeliner

Gel eyeliners kan variera mycket i kvalitet, och att hitta rätt visade sig vara en ganska utmaning för mig. Efter lite forskning bestämde jag mig för att sprida på MAC: s Blacktrack, som inte besviken med sin smidiga och krämiga applikation.

Jag trodde att jag hade hittat min perfekta eyeliner tills en av mina närmaste vänner sa till migt Jane Be Pure Mineral Gel Eyeliner Det var en stor fälla för Blacktrack till en fjärdedel av priset. Jag trodde knappast på honom: kunde ett apotek varumärke verkligen utmana kvaliteten på en MAC-produkt? Efter att ha köpt den blev jag dock förvånad över att den var otroligt pigmenterad och smidig istället för en ren, hård formel. Så om du vill köpa en bra gel eyeliner men inte vill betala $ 16 för en, skulle jag definitivt rekommendera den här produkten.

* Obs: Jane eyeliner som visas ovan är i mörkbrun; dock kommer den i svart, marinblå och aubergin.

4. Bobbi Brown blanka tegelstenar

Bobbi Brown Shimmer Brick and Physicians Formula Shimmer Strips

Bobbi Browns Shimmer Brick och Physician’s Formula Shimmer Strips

Shimmer Brick från Bobbi Brown var en av de första sminkprodukterna som fångade mitt öga när jag var yngre – den skimrande gradienteffekten fick den att se oemotståndlig ut. Men vid 13 års ålder, vilken flicka har råd att spendera 38 $ på en skönhetsprodukt?

I sökandet gick jag till närmaste apotek för att hitta en matchning och det tog inte lång tid att upptäcka Medicinsk formel glansremsor. Vid första anblicken kan den fysiska likheten mellan de två produkterna inte förnekas. Jag var mer än glad över att få händerna på denna skatt för $ 12. Även idag älskar jag verkligen den här produkten eftersom den har flera användningsområden – den fungerar lika bra som en vacker highlighter / rodnad och en ögonskugga. Men viktigast av allt är kvaliteten på läkarens formelprodukt helt fantastisk, lika bra som Bobbi Browns.

5. Urban Decay’s Primer Potion

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion och ELF Mineral Eyeshadow

Urban Decay Eyeshadow Primer och ELF Mineral Eyeshadow Primer

Eyeshadow primer är ett mycket användbart verktyg när du vill göra dig redo för en lång dag i skolan eller en utekväll. Huvudsyftet är att hjälpa smink att hålla längre och förhindra att ögonmakeup rynkar. En av de mest kända grundfärgerna är Urban Decay’s Primer Potion (en av våra kultskönhetsprodukter värt det).

Men om du är osäker på att spendera $ 17 på UDPP rekommenderar jag starkt ELF Mineral Eyeshadow Primer. Även om det bara kostar $ 3, är uppehållskraften och kvaliteten lätt jämförbara med Urban Decay. Sammantaget är primer ett måste för alla tjejer som vill hålla ögonmakeupen längre, och ELF är lika bra som det avancerade varumärket i det här fallet.

Några andra tankar?

Jag älskar att leta efter små apoteksskatter. För mig är det hälften så roligt med smink! Nu vill jag veta: vilka fantastiska apoteksersättningar har du hittat? Jag tycker att det skulle vara fantastiskt om vi alla delade denna information så att vi nästa gång vet vad vi ska leta efter.