Trader Joe’s Beauty Product Review, del 1 (kropps- och hårvård)

College mode

Vem älskar inte Handlare Joe? Det är den prisvärda livsmedelsbutiken som är känd för sitt ”fräscha format”, god kundservice och utmärkta returpolicy. Jag tillbringar helgerna i butiken och letar bland annat efter kryddor, blommor, boxad och fryst mat.

Livsmedelsbutiken har en internt skönhetsmärkeoch jag blev fascinerad av deras överkomliga priser. Medan jag inte kunde försöka AlltJag kunde prova många av deras produkter, inklusive tvålar, hudvård, hårvård och till och med vissa tandprodukter.

Här är den första delen av min recension av Trader Joe bästa skönhetsprodukter:

Hårvård

Tea Tree Tingle schampo och balsam

Detta är ett schampo och balsam som luktar eterisk olja av tea tree, som namnet antyder. Schampo är ett bra förtydligande schampo. Det kändes lite skalande, men om du värmer upp frisyren och lägger mycket produkt i håret gör det ett bra jobb med rengöring.

Balsam hjälper till att lindra en del av peeling sensation, men det är inte tungt. Jag kände mig som att använda det här som en daglig schampo / balsatsats var för hård för mitt hår, men om du schamponerar håret varannan dag eller en gång i veckan är det ett fantastiskt alternativ.

Nourish Spa Shampoo and Conditioner

Det här är vad jag för närvarande bär på mitt hår. Det luktar något du skulle använda i ett spa eller hotell, men bättre kvalitet. (Du vet hur hotellschampon luktar bra men aldrig mår bra? Inga problem här.) Schampot är klart och skummande, och balsamet tynger inte mitt raka hår, vilket är viktigt.

Kropp

Kroppsmör (i olika smaker)

I de flesta butiker kan du hitta säsongsbetonad pumpa och kokosnöt doft under hela året. Tidigare hade Trader Joe’s också en vanilj doft och en gurka doft. Pumpa är mycket populär på hösten, som du kan förvänta dig.

Jag försökte dock kokosnötdoften, som luktade mer som shea än någonting annat. Det är super tjockt, som att sprida kakafrost på kroppen. Det tar tid att skrubba och absorbera helt, vilket gör det till en perfekt tid att skämma bort på natten. Och nästa dag känns din hud fantastisk!

Kokosolja med citrongräs

Det här är en riktig kroppsolja, som jag tycker bäst absorberas direkt efter att ha kommit ut ur duschen. Jag tycker att min hud inte känns bra när jag inte torkar av med en handduk och omedelbar applicering av denna produkt.

Doften är härlig, mer citrongräs än kokosnöt, men dröjer kvar utan att vara överväldigande. Det får mig också att känna att varje dusch är superlyxig … något speciellt varje dag.

Spa Lavendel Hand & Body Lotion

Återigen dödar Trader Joe’s Spa-linjen den med doften och produkterna. Denna lavendel doftande lotion är en fantastisk vardagslotion. Jag älskade att applicera den på natten, särskilt eftersom lavendel doften fungerar som en signal till min hjärna att det är dags att sova.

Daglig fuktgivande kroppslotion

Denna kroppslotion är också en bra daglig lotion. Det är ganska lätt, så det är perfekt för sommaren, det är inte för tungt och det luktar fantastiskt.

Jag är inte säker på vad doften egentligen är, för det stod aldrig doften på flaskan. Jag skulle beskriva det som en väldigt “naturlig skog” doft. Det påminde mig om tallar, men inte med en juldoft.

Citrusuppfriskande badgel med C-vitamin

Konsistensen av detta är mycket gelatinös. Den har en fin “uppfriskande” orange doft, men är väldigt subtil. Det skummar bra och du får mycket för priset, vilket är mindre än $ 5, så det är en vinnare överallt.

Havremjöl och honung grönsaks tvål

Trader Joe’s har cirka tre till fyra interna tvålar, och sedan säljer de också Dr. Bronners tvål. Jag testade bara den här typen, men det är en mycket mild tvål som skumar bra, och det är trevligt att du får två till priset.

Lavendel havssalt skrubba

Det är en extremt fet skrubba med en stark arom. Det exfolierar bra, men är också otroligt hydratiserande. Det är så fet att det gör botten av duschen lite grov. Jag kanske nästan har halkat en gång eller två.

Men på grund av oljenivån i produkten behöver du inte ens fukta efteråt. Om du har mycket torr hud tror jag att den här produkten är gjord för dig. Om du använder kroppsskrubb för att hjälpa till med kroppsakneändamål tror jag inte att detta är den bästa produkten att använda eftersom oljan kan orsaka utbrott.

Ultra fuktgivande handkräm

Detta är en mycket tjock fuktighetskräm som var fantastisk för mina torra händer. College sovsalar, kollektivtrafik och livet i allmänhet har bakterier och jag tvättar händerna mycket. Denna handkräm hindrar mina händer från att torka ut och spricka, och jag kommer att använda den mycket i månader framöver när det blir kallare.

Solskyddskräm för ansikte och kropp

Jag skrev om den här produkten i mitt första CF-inlägg! Jag älskar det fortfarande och rekommenderar det starkt. SPF är mycket viktigt under hela året. Om du går ut ur huset behöver du SPF, och detta ger dig inte en vit nyans eller gör att din hud ser superoljig ut. Jag kan också applicera smink på det och det ser fortfarande fantastiskt ut.

Bonus: Tandkrämgranskning

Fänkål, Propolis & Myrra Tandkräm mot plack

Trader Joe har flera smaker av deras egna tandkrämsmärke, plus att de säljer Tom’s of Maine-tandkräm. Naturlig tandkräm skumar inte lika mycket som några av de stora märkena, även om det varierar från märke till märke.

Trader Joes varumärktandkräm skummar väl och finns i olika unika smaker om du inte gillar vanlig mynta. Jag gillade det och kände att det gjorde sitt jobb, vilket verkligen är allt jag kan be om med tandkräm.

Vad tycker du?

Är du upphetsad för del 2? Vilken är din favorit Trader Joe-produkt? (Jag är ett stort fan, om du inte kan berätta.) Låt mig veta vad du älskar nedan!