Trender 1 augusti 2020 Jag är 56 år, jag bor i New York och uppdaterade min garderob med dessa 7 enkla föremål Allt om dessa eleganta bitar.

Trender 1 augusti 2020 Jag är 56 år, jag bor i New York och uppdaterade min garderob med dessa 7 enkla föremål Allt om dessa eleganta bitar.

Året du föddes borde absolut inte ha något att göra med dina modeval. Men som vi regelbundet täcker är det särskilt de kvinnor över 50 år som vi tenderar att få några av de bästa mode råd från deras erfarenhet av test och fel styling genom åren. En kvinna som helt förstår det? Influencer Elaine Davis, bloggaren bakom @squarepearls (som är 56 år).

Davis bor i New York City och har som resultat en garderob full av enkla och bekväma bitar som också är eleganta och förhöjda. På sommaren graverar den faktiskt specifikt mot vissa utvalda häftklamrar i vita nyanser. “Jag älskar att höja min stil med eleganta vita bitar på sommaren och därefter”, sa hon till oss. På den noten bad vi Davis om mer information om de mångsidiga sakerna han älskar.

Fortsätt rulla för att se de enkla föremålen som har förbättrat hennes garderob, med lite visuell och shoppinginspiration om något fångar dig.