Trender 13 aug 2020 Det enklaste sättet att få dina sommarhäftningar att se dyra ut i sommar Jag är ett stort fan.

Trender 13 aug 2020 Det enklaste sättet att få dina sommarhäftningar att se dyra ut i sommar Jag är ett stort fan.

En av mina favorithobbies (nisch, men användbar för mitt jobb) är att upptäcka återkommande teman i high street-bitar som uppnår “dyrt utseende” -status. Vilken konstig alkemi krävs för att se till att något prisvärt ser exklusivt ut? Jag undrade. Vilka former, färger och snitt måste kombineras för att skapa ett objekt som konkurrerar med kända designers?

Som ni kan föreställa er svaret inte enkelt. Det är nästan omöjligt att tillämpa en universell regel, men varje säsong tenderar det att finnas speciella motiv, vare sig det är en silhuett eller ett tyg, som fångar min uppmärksamhet. Den här säsongen måste det vara veckat tyg.