Trender 14 maj 2020 Under de senaste fem somrarna köpte jag mina boho-klänningar i den här butiken, jag rekommenderar dem starkt.

Trender 14 maj 2020 Under de senaste fem somrarna köpte jag mina boho-klänningar i den här butiken, jag rekommenderar dem starkt.

Det första tecknet på solen och jag blir en hippy. Är du densamma? Om baggy, mönstrade, något retro midi- och maxiklänningar blir ditt val, är chansen att vi delar samma smak på sommarens shoppingdestinationer. Så lyssna, för jag ska dela med dig av användbar information (oroa dig inte, du kan tacka mig senare).

Du kanske tänker att det är för tidigt att investera i sommarklänningar, men det handlar om att köpa dessa klänningar innan de oundvikligen säljs. Så för att gå med mina bruna mockasandaler, överdimensionerade tonade gula solglasögon och ett museum med jinglande örhängen, går jag alltid till Free People när vädret börjar vända. Det är min hemliga källa för bohemiska klänningar som ingen annan någonsin besöker. Det här Philadelphia-baserade varumärket är inte lika känt i Storbritannien som det är i USA, men jag förutspår att när du ser deras senaste kollektion vill du kanalisera dina inre Stevie Nicks.