Trender 20 mars 2020 Den här vasen finns över hela mitt Instagram-flöde, och jag vill ha en också. Den här är konstig.

Trender 20 mars 2020 Den här vasen finns över hela mitt Instagram-flöde, och jag vill ha en också. Den här är konstig.

Konstigt att jag skriver på en vas som ser ut som en rumpa men det är konstiga tider (åh, jag önskar att jag inte behövde skriva den meningen om och om igen) så varför inte? Vasen i fråga är skaparen av designern Anissa Kermiche. Det är Instagram-influencers favorit. Både Monikh Dale och Pandora Sykes, som har oklanderlig smak när det gäller interiörer, äger en. Och just nu, eftersom vi tillbringar lite mer tid inomhus, är det vettigt att vi vill pryda upp våra interiörer.

Även om vasen Love Handle är det mest populära, har designern också en stor ljusstake och en annan vas som heter Breast Friend, utan priser för att gissa vad den bygger på. De finns i olika färger och min personliga favorit är den djärva orange lackerade versionen. Men om du är mer ett fan av en minimalistisk inredning finns det gott om vita eller svarta bitar. Redo att se vaserna i aktion? Fortsätt rulla och köp sedan från designern.