Trender 22 april 2020 Mangos sommarkollektion är här och vi vill bara visa dig det bästa, från förhöjda grunder till klänningar.

Trender 22 april 2020 Mangos sommarkollektion är här och vi vill bara visa dig det bästa, från förhöjda grunder till klänningar.

Lyckligtvis är Mangos sommarkollektion här och den är fylld med ny säsongsinspiration och fina stilar som håller dig igång med din garderob i varmt väder. Vi vet att inte alla kommer att kunna investera i nyheter, men vi kommer också att använda säsongens nya utgåvor som ett sätt att återuppliva gamla favoriter och experimentera med nya kombinationer. I synnerhet Mango är bra med sin e-handelsstil, så se till att kolla in bilder på modeller för outfitidéer.

Personligen är jag på utkik efter minimalistiska separationer som kommer att stå igenom tidens oavsett, oavsett året som kastas på mig. Jag tänker på Mango dubbelknäppt läderjacka, som jag lägger över en linne och jeans eller en vit jumpsuit för enkel WFH-stil. Eller, för en touch av tryck, ska jag gå till märkets rynkade midis och blommiga skjortor. Redo? Bläddra ner för att se min fullständiga redigering.