Trender 24 augusti 2020 Jag hittade just de mest snygga zoomklara topparna på High Street och gav dem en provkörning.

Trender 24 augusti 2020 Jag hittade just de mest snygga zoomklara topparna på High Street och gav dem en provkörning.

Jag antar att vi redan känner till Zooms garderob, och “bekvämt nere, fest på övervåningen” är förmodligen den fras som bäst beskriver situationen. När allt som kan ses från din outfit är en fräck blick från din överkropp tredje, är den ödmjuka toppen plötsligt stjärnan i showen, och med stor kraft kommer stort ansvar. Ja, dags att förbättra vårt blusspel.

Tack och lov har High Street levererat på denna front, och det har funnits tre stilar, särskilt från Topshop som har fångat mitt öga den här säsongen. Alla är lätta att ta på, men saknar definitivt inget drama, de är praktiska men ändå polerade utseende för WFHs långa dagar. (Jag skulle veta). Nedan har jag stylat topparna med mina favoritflared jeans från L’Agence, anteckna framtida date night men de ser lika bra ut med byxor, kjolar och shorts.

Från ett dramatiskt blusnummer till en pastellfärgad festbit, bläddra ner för att handla Topshop-blusarna jag älskar den här säsongen.