Trender 31 aug 2020 Jag frågade modefolk vad de köper för hösten och deras fynd är episka Okej, jag är inspirerad.

Trender 31 aug 2020 Jag frågade modefolk vad de köper för hösten och deras fynd är episka Okej, jag är inspirerad.

Om du är något som jag skulle du antagligen vara glad över att kunna ta en privat titt inuti modeensemblens garderober och de nya föremålen som kommer in i deras shoppingutseende. Med så många trender och livliga höstmodestycken I horisonten har jag varit nyfiken på att ta reda på vilka som har insiderns godkännandestämpel. I stället för att vänta med att se det eftertraktade utseendet på deras Instagram, nådde jag ut några av mina favoritköpare, redaktörer, modeller och kreativa konsulter för att se vilka bitar de inte kan vänta med att börja bära nästa säsong.

Många av deras val kretsar kring investeringsköp, mångsidiga bitar som tjocka ridskor Y fransar väskor som utnyttjar de största trenderna under den nya säsongen. Andra fokuserar på höga grunder som återuppfunnna tyger och jeans med hög midja som är tänkta att bäras upprepade gånger. Nedan, se exakt vad som gjorde det på dina höstens inköpslistor, liksom mina personliga val.