KVINNA I DAG

Tydligen har Kylie Jenner nu grått hår

Tydligen har Kylie Jenner nu grått hår

Jag minns i detalj detalj eftermiddagen på min 21-årsdag när min bästa vän tittade på mitt huvud och sa, “Herregud, du har grått hår,” innan jag drog bedragaren från hårbotten. Lyckligtvis har de kommande fem åren varit gråfria, men jag minns det ögonblicket som särskilt traumatiserande. Det är därför (mer eller mindre) jag identifierar mig med den 18-åriga miljonären Kylie jenner, som just har upptäckt sin egen kvantitet vid 18 års ålder.

Naturligtvis, för att vi pratar om en Jenner, var det centrala ögonblicket helt dokumenterat på Snapchat och delades sedan på Instagram, så du kan återuppleva det här.

Om du inte kan höra just nu, säger reality-TV-stjärnans frisör, “Se vad jag hittade” i videon medan den enda silversträngen visas. Kylie säger, “OMG, ta ut honom!” medan de skrattar, och vissa människor i bakgrunden diskuterar om det att dra ut håret kommer att göra mer grå gro i stället (um, förmodligen inte?). I en annan ögonblicksbild har Jenner ett närbildsfoto av det kränkande hårlåset.

Kylie Jenner grått hår

Ja, det är ett grått. (Snapchat-användare kylizzlemynizzl)

Kylies äldre syster Kendall hittade också sitt första grå hår för bara två veckor sedan, så det blir helt klart stressande i Jenner-hemmen. Tja damer, om allt annat misslyckas finns det alltid en enorm samling Kylie-peruker att vända sig till.

Botón volver arriba

Bloqueo de anuncios detectado

Debe eliminar el BLOQUEADOR DE ANUNCIOS para continuar usando nuestro sitio web GRACIAS