Under $ 30 knockoffs för Diptyques ikoniska Feu de Bois-ljus

Under $ 30 Dupes för Diptyques ikoniska Feu de Bois-ljus

Det finns inte en natt i min lägenhet där minst ett ljus inte tänds. Och jag är allvarlig på mina segel. För varje rum har jag noggrant valt ut hur jag vill att det här rummet ska lukta, för som en finsmakare av dofter behöver jag förresten en avslappnad sensorisk upplevelse varje dag. Som du förväntar dig flyttar jag ständigt ljus in och ut ur rotation, men Diptyque är nästan alltid på. Min enda gåta är det Attans, dessa ljus blir dyra om du ständigt byter ut det du precis avslutat. Så jag bränner fler Diptyque Feu de Bois-ljus och lägger till mer pengar på mitt sparkonto.

För dem som ännu inte har upplevt denna klassiska doft framkallar den atmosfären i en mysig vinternatt som du vill behålla året runt. Är E Klassiskt träigt ljus som inspirerade och fortsätter att inspirera dussintals andra märken som kommer nära, men som sällan matchar populariteten hos det som nu är en certifierad klassiker.

Diptyque Feu de Bois-ljus

Diptyque.

Fortfarande, till $ 68 vardera (och $ 98 för den snygga munblåsta glasburken), bidrar det inte precis till en sparsam shopper som också vill ha den vedeldade atmosfären för sitt hem. Så om din mysiga fristad saknar eldstämningen i Diptyques ikoniska Feu de Bois, här är några prisvärda ljus, allt för under $ 30, som nästan luktar detsamma.

Illume Woodfire-ljus

Att belysa.

Illume Woodfire-ljus

De tända ljusen tar verkligen fram min inre diva. Är inte ordet “Illume” ljud som lyx när du säger det? Med totalt 50 timmars brinntid och träiga toner blandade med varma toner av vanilj och lite söt patchouli, kommer detta ljus säkert att ge dig humör för en otrolig natts sömn. Säg det med mig en gång till: Illuuuuuuume.

Woodwick Fireside-ljus

Woodwick.

Woodwick Fireside-ljus

Jag är absolut för Woodwick-ljus eftersom timglasburkarna freakar ut enorm och de håller evigt tack vare en naturlig träveke som brinner mjukt och långsamt. Woodwicks stora segel är också utrustade med en patenterad ”PLUSWICK® innovationsteknik” som inte bara snabbt Det fyller rummet med doft men gör det oemotståndligt lugnande ljudet av en brusande eld också.

Bath and Body Works Mahogany Teak Wood Candle

Bad och kroppsarbete.

Bath & Body Works White Barn Mahogany & Teak Candle

Vad är en ljuslista utan minst ett Bath & Body Works-ljus i den? Varje gång jag tror att jag har en favorit släpper varumärket ut en armé av nya som fångar mitt öga (och min plånbok) innan jag kan slutföra bränna det jag redan har. Men vad jag kan säga är att mahogny Teakwood är en klassisk B&BW. Även om det verkligen väcker doften av en mysig eld som Diptyque, gör antydan till lavendel det till en verkligt unik favorit som fortsätter att stå igenom tidens test.

Nest Rose Noir och Oud Candle

Boende dofter.

Nest Fragrances Rose Noir & Oud Candle

Jag förstår att en ren trädoft inte är allas miljö. Om det är du, bör du definitivt prova detta prisvärda vaxljus. Nästan omedelbart efter att du slår på den, kommer du att lukta de rökiga tonerna av oud och läder, men rosenmaj och patchouli ger en mildhet till den övergripande doften som hjälper till att minska tyngden av en traditionell träig doft.

Voluspa Suede Blanc-ljus

Voluspa.

Voluspa Suede Blanc-ljus

Voluspa-ljus är en symbol för långt spel med 80 timmars bränntid. Med andra ord får du mer vinst (eller bränner) för dina pengar. Detta varumärke är också känt för sin bekämpningsmedelsfria, handgjutna tillverkning, vilket alltid får mig att må bra med att lägga till en ny doft i min samling. Suede Blanc-ljus är en äkta blå trä elddoft med exklusiva toner av läder och ceder.

Barnet luktar ett cederljus

Luktar pojkaktigt.

Bonus: Pojke luktar doftljus med cedertack

Okej, det här är inte exakt mindre än $ 30, men jag kunde inte lämna det. Ingenting ser sötare ut på en bokhylla eller nattduksbord (den rosa etiketten!) Och den här speciella doften – en blandning av cederträflis, torkad tobak, lagerblad och peppar – är verkligheten i en timmerstuga.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.