Vad jag bär: Sorority Rush

College mode

Brödraskapsfeber

Om du är ny här, han Vad jag hade på mig Serien handlar om mina personliga erfarenheter som nybörjare på college genom mode. Följ mig och mina kläder På den här galna nya resan när jag anmäler mig till lektioner, jag rusar och försöker förstå college i allmänhet.

Jag är så upphetsad att lägga upp min tredje Vad jag hade på mig leverans. Jag kan inte tro att jag redan är i min fjärde vecka i mitt nyår. Var har tiden gått? Dagarna har varit flyger förbi medan jag försöker komma ut ur min komfortzon och anpassa mig till universitetets liv.

På tal om att gå ut ur komfortzonerna, Jag har nyligen gått igenom den formella rekryteringen av en sällskap. Även om jag är blyg och introverad har jag alltid velat gå med i en sällskap. För mig verkade det vara en bra idé att anmäla mig till utkast på hösten.

Jag hoppas att läsarna vet: i Serie av vad jag använde, Jag försöker hålla allt verkligt och dela min äkta erfarenhet. Så Jag ska inte ljuga och berätta för alla att rekryteringen var väldigt lätt. För vissa tjejer är det kanske. Men det var inte för mig.

Upp- och nedgångar med guildrekrytering

Flicka under guildrekrytering

Jag går på ett litet privat college för fri konst, så det grekiska systemet är inte lika framträdande här som det är i andra skolor. Processen var dock fortfarande mycket Stressig Han var ibland ledsen och glad över andra. Uppriktigt sagt hade jag ibland svårt att klara av detta. Och min rekrytering varade bara fyra dagar!

Dock var topparna mycket höga. Det var extremt givande att knyta kontakter med andra flickor i sällskapet.-och jag var upphetsad (förhoppningsvis) att komma tillbaka nästa dag. Jag älskade att sjunga och klappa och hade en underbar tid att lära mig om filantropi från kapitlet.

Jag är glad att kunna säga att jag tror att jag har hittat mitt hem. Alla tjejer sa till mig “lita på processen”, “lita på processen”, vilket jag hade svårt att tro. Processen vid den tiden verkade inte så perfekt. Men nu när jag har gått igenom anställningsprocessen kan jag ärligt säga att allt händer av en anledning. Vissa tjejer hoppade av för att de inte tyckte att det var rätt att göra för dem, vilket var helt bra. Vissa tjejer stannade trots att de kämpade tvivel. Jag kan ärligt säga, oavsett vad: det kommer att fungera bäst i slutändan.

Oavsett om du hamnar och bestämmer dig för att sällskapslivet inte är något för dig, eller om du hittar din perfekta matchning, vill jag att du kommer ihåg en sak. Du är en unik individ; helt ofullkomligt. Du är du. Låt inte pressen av rusa få dig att glömma det. (Ledsen för att jag låter så desperat kliché, jag menar det!)

Men nu för den spännande delen: vad jag använde för guildrekrytering!

Dag 1: Brödraskapsdagen

Dag 1 Rekryteringsdräkt

Produkter: Skjorta, kjol, pannband, skor, väska

Några av er kanske märker: Den här outfit är lite annorlunda än de traditionella sorority-kläderna. Eftersom min rekrytering var på hösten blev jag väldigt inspirerad höststil Och hon ville spela i mockakjol och bruna stövlar.

Rushkommittén försåg oss med t-shirts, så vi var tvungna att arbeta runt en enkel vit t-shirt. De flesta tjejerna hade jeans, men jag tyckte att en kjol var roligare och passade bättre på min personlighet. Rush är en tid att visa vem du är, så var inte rädd för att visa upp din egen stil!

Jag parade mitt utseende med ett huvudband eftersom jag började titta igen Skvallertjej och jag har blivit så inspirerad av Blair Waldorfs preppy-stilar. (Låt oss vara ärliga, hon skulle vara den Drottning guildrekrytering!)

Jag kände mig väldigt bekväm och säker på denna outfit, vilket är viktigt när du behöver fokusera din tid och energi på uppgiften.

Dag 2: Filantropidag

Filantropidagen

Produkter: Kofta, klänning, klocka, skor, väska

Den andra dagen var min favorit. Att kunna höra om filantropin från varje kapitel var verkligen rörande, och jag älskade att kunna prata om orsaker som ligger mitt hjärta. Plus: vi gjorde husrundturer (jättekul!).

Jag hade ännu en höstinspirerad look som passade dagens mer seriösa utseende. Den här vinröda klänningen från Madewell är verkligen fantastisk (om du inte kan berätta ännu är jag lite besatt av Madewell) Y Jag fick en betydande rabatt för studenter i den.

Jag parade ihop klänningen med en strukturerad kofta och mina pålitliga stövlar och älskade kombinationen. Jag fick så många komplimanger ikväll; Denna outfit kommer definitivt att vara min nya favorit!

Dag 3: Önskad natt

Rekommenderade kläder för nattrekrytering

Produkter: Klänning, Choker, väska, skor

När jag vaknade på valdagen hälsades jag av en strålande sol och fågelsång. Förkylningen var över, så jag tog på mig en sommarinspirerad outfit.

Denna Topshop-klänning är modern och konservativ på samma gång, vilket jag älskar. Jag hade på mig min nya mockaskokare (en trend som hemsöker mig), en liten läderväska för att bära mina väsentligheter och dessa bedårande snörlägenheter. Även om ikväll var lite mer allvarlig, Jag hade mycket roligt. Ceremonierna som utfördes av varje hus var vackra.

Slutgiltiga tankar

Rush var lite konstigt när jag började. Processen var vild, stressande och underbar, samtidigt. Men jag hittade mitt hem till slut (hurra!).

För att hjälpa tjejer som planerar att skynda har jag sammanställt en lista över sororityråd Jag kom igenom processen.

1. Använd bekväma kläder som gör att du känner dig trygg

2. Ta med ett par golv gå från hus till hus

3. Ta med en jacka – du blir kall!

Fyra. Ha tålamod (det här är viktigt).

5. Låt inte stress konsumera dig (som jag). Njut av stunden, Och vet att jag förmodligen aldrig kommer att göra något liknande igen.

6. Om sällskapslivet inte är något för dig, så är det bra! DU måste känna dig bekväm att vara lycklig. Följ dina instinkter och gör vad som är rätt för dig.

7. I förhållande till punkt 6: Ibland är det okej att känna sig obekväm. Rush ska sätta dig ur din komfortzon ibland. Det ska det.

8. Om du är orolig för att bära klackar, ha på dig platta skor. Gör det du.

9. Ha tålamod (så viktigt att jag var tvungen att säga det två gånger).

Och slutligen…

10. VAR DU. Som jag sa tidigare är du en underbar, intelligent och unik människa. Försök inte vara någon annan; Det är utmattande. Rätt systerskap kommer att älska dig för vem du är, så omfamna den personen och ha förtroende för dig själv.

För att lära dig mer om sorority rush, se till att läsa våra artiklar om tips för att rusa en sorority och upplevelsen av en college flicka i en rush.

Låt mig veta i kommentarerna …

Hur var din rusningsprocess? Är du i en sällskap? Har du några tips eller tricks för PNM (potentiella nya medlemmar)?