Våra sex favoritblå nagellackskuggor

College mode

Vinterblått nagellack

Bildens författare

Jag har den vintern som börjar “officiellt” den 21 december, men i min bok, när det är december, är det rättvist spel att börja dra ut handskar, halsdukar och alla andra nödvändigheter under de kalla månaderna.

Som infödd i Kalifornien tål jag inte det tråkiga vädret de närmaste tre månaderna kommer att ge, så jag söker mina naglar för lite uppmuntran. Min vintermanis verkar alltid bli blå – är den perfekta nyansen för frysning och ser bra ut med alla dina vinterkläder.

Därefter sammanställer vi vårt sex favoritnyanser av vinterblått nagellack:

1.

Kinaglasyr “För Audrey”

Kina emalj

($ 5,99 på Sally Beauty Supply)

Denna ljusblå är det som ligger närmast färgen på en Tiffany-låda, därav namnet “For Audrey.” Liksom fru Hepburn själv är den här färgen en tidlös klassiker – den ser lika bra ut i januari som den gör i juli.

Plus, den här formeln är fantastisk.

Det är inte minst transparent eller strimmigt och ger dig perfekt täckning.

Denna mintblå är en ultimat nagelklammer!

2.

Essie “Lapis of Luxury”

Essie

($ 5,99 på Amazon)

Essie beskriver den här färgen som en ”drömmande havsblå”, men för mig är det mer en periwinkle eller blåklintfärg.

Men vad det än är, det är unikt och jag har inte stött på en annan nyans som den här.

Det är en avslappnad dammblå som kommer att se bra ut på de flesta hudtoner och jag älskar hur riktigt unik den är.

3.

OPI “Dating en riktig”

IPO

(7,30 $ på Amazon)

Jag ska vara den första som erkänner att denna kungsblå inte har den bästa formeln – det tar tre lager och det är inte precis “snabbtork” … men man, är det värt det.

Det är en riktig ljusblå.

Till skillnad från många ljusa färger ser den här aldrig ut som prickig eller prickig.

Jag lovar att det kommer att lägga till en rolig och oväntad touch till även de tråkigaste kläderna!

4.

OPI “Ski Teal We Drop”

IPO

(7,32 $ på Amazon)

Om du letar efter en elegant nyans som skriker vinter, leta inte längre än Ski Teal We Drop.

Detta är en perfekt krickfärg som omedelbart får dig att se mer polerad och preparerad och tar dig in i de varmare vårmånaderna.

5.

Deborah Lippmann “Across the Universe”

Deborah Lippmann

($ 18 på Amazon)

Jag vet, jag vet, $ 18 är löjligt att spendera på nagellack, men den här färgen är värt det.

Jag kallar det ‘under havet’ – det är en mörkblå med en blå och grön glöd.

(Se det översta fotot i det här inlägget för ett exempel på hur det ser ut på min nagel!) Varje gång jag målar mina naglar i den här nyansen kommer jag alltid att stirra på mina fingrar, färgen är så fascinerande.

Om du normalt inte skulle motivera köpet, tänk bara: Julen kommer snart (typ av), och det här kommer att bli ett fantastiskt strumpefyllmedel! Skaffa det till din bästa vän och låt henne låna ut det någon gång.

6.

OPI “Roadhouse Blues”

IPO

(7,33 $ på Amazon)

Jag älskar inte bara den här färgen eftersom den är inspirerad av min adopterade stad St.

Louis.

Jag älskar det eftersom det är en äkta bläckblå färg som verkar göra mig mer elegant bara genom att bära den på mina naglar.

Plus, som med nästan alla IPO-erbjudanden, är formeln perfekt.

Om du gillar mörka och humöriga nagelfärger, måste denna marinblå nyans vara din stash.

Vilka är dina favorit nyanser av blått?

Har du någon av dessa färger? Vad är din favorit? Låt mig veta i kommentarerna !!