Veckans kläder: min stil från måndag till fredag

College mode

Leah's Week Outfit Collage

Knep eller behandla, dela med dig av klädesidéer eftersom det är 07:30 och jag vet inte vad jag ska ha på mig.

För att hedra det faktum att oktober är en av årets bästa månader finns det inte en, inte två utan fem guldringar här. Jag menar kostymer. Ladda ner julsångerna, Pandora.

Är här Fem outfitidéer upprepar jag hela tiden:

1. En smart Pixi

Pixi byxor vit blus guld rosett bälte solbränna skor kate spade tote

Den här dagen hade jag en informell affärsintervjuSedan flög pixibyxorna ut ur sitt pixi-hem i skogen och ströde mig med älvdamm och självförtroende.

Jag älskar de här byxorna. Det verkar som om de är från J. Crew, men de är faktiskt från Gammal småbåtshamn, och de kommer i regelbunden längd (som faktiskt är perfekta för små människor) och ner till anklarna. Mina skor är bruna loafers, med gyllene detaljer att matcha guld båge på mitt bälte.

Det finns något med matchande skor och bälten som får mig att känna mig mer elegant och professionell. Ser du denna uppmärksamhet på detaljer? Det är uppenbart att jag är kvalificerad.

2. Roligt i flanell

Target flannel svart jeggings grå ankelstövlar

Det finns något bättre än flanellskjortor På hösten? Kanske pumpa bröd, men det är det.

Jämfört med den första looken är denna outfit super avslappnad och bra för vad livet än kastar åt dig, oavsett om det är citroner eller en improviserad resa till pumpakolven. Jag höll saker avslappnade med ta på dig byxor och platt, olivgrå fotkängor.

3. Sista sommardagar

Birkenstocks knäppning upp blus mörka denim shorts med hög midja

Om du har läst mina artiklar ett tag vet du att jag inte kan säga nej till a draperad blus Y shorts i midjan. Det är en säker kombination, folkens. Ett recept på framgång. En fest som passar en kung. En klädsel för gudarna.

Den här dagen svällde och jag ville känna mig lika fri som fladdermusen som inspirerade fladdermusvingarna på den här skjortan. Eftersom University of Georgia campus är lika kuperad som en ojämn pumpa, använde jag dessa sportsandaler med DJ-bågstativ.

4. Mellan sommar och höst

Svart blus denim shorts mint converse mint ryggsäck

Samma shorts två dagar i rad? Flämtning!

Det är acceptabelt eftersom:

A) Denim kan bäras flera gånger

B) Klasser på tisdag / torsdag ser inte kläder för måndag / onsdag / fredag.

Avslutat fall. Jurysessionen är avbruten.

I svart och vit den är perfekt för alla tider på året, men särskilt nu när årstiderna ändras. För att lägga till ett roligt färgstänk använder jag min favorit Mint konversera,Vilket, enligt min mening, förskönar denna outfit bättre än en BAM av en kryddvassel (bonuspoäng om du får den referensen).

Den här dagen var jag tvungen att ta med flera läroböcker, en dator, ett mellanmål, en flaska vatten, några elefanter, några pumpor, för många saker för en lat person att bära. Med hjälp av ett vänligt vatten North Face Jester ryggsäck, mina axlar överlevde. Jag rekommenderar starkt denna ryggsäck för kvinnor med små axlar.

5. Fest på gymmet

Snygg sportkläder för studenter

De lurar i våra klassrum. Går utanför. Sällan sett i gymmet. Kanske till och med din rumskompis är det. Du kanske är en.

De människor som bära bara gymkläder.

Min favorit sportkläder är leggings i svartvitt tryckoch a lång fukttransporterande tank. Oavsett om du är en falsk idrottsman eller en Les Mills Body Pump-entusiast, ser den här uppsättningen snygg och snygg ut.

Vilka av dessa kläder är din favorit?

Vad hade du på dig förra veckan? Vilka föremål vill du se i oktober? Föredrar du det här formatet eller bildkollagen? Skriv mig i kommentarerna nedan!