Vi granskade Targets mest sålda maskmärke och det här är våra uppriktiga tankar

College mode

Det finns inget bättre än prisvärda hudvårdsprodukter. Que Bella Beauty finns på Target och har tagit över hyllorna och positionerat sig som Targets bästsäljande ansiktsmaskmärke.

Detta varumärkes uppdrag erbjuder en mängd olika produkter och är att erbjuda kvalitetshudvårdsbehandlingar till överkomliga priser. Efter att ha sett det nya varumärket visste jag själv att jag var maskerad och visste att jag var tvungen att prova.

Maskerna finns i små förpackningar på $ 2,49 (plus moms) som kan ge några användningsområden innan produkten tar slut och totalt sett gör förpackningen den till en skrikare i hyllorna eftersom dess utbud av ljusa färger lockar köpare (eller åtminstone gjorde det för mig).

Jag försökte tre olika Que Bella-produkter och det var vad jag tänkte.

Produkt 1: Revitalizing Nighttime Facial Mask

Återuppliva ansiktsmask över natten än Bella Professional

Återuppliva ansiktsmask över natten – $ 2,49

Jag har aldrig varit en som har ansiktsmasker på kvällen tidigare, särskilt eftersom jag alltid var rädd för den röran de kan orsaka. Men efter användning denna mask, Jag blev glad överraskad.

Jag använde den här produkten precis innan jag gick till sängs efter att jag tvättat ansiktet. Det är bara en klar, gelaktig substans som du gnuggar på ansiktet och nacken och sipprar in i huden när natten fortskrider.

Denna produkt fick mitt ansikte att känna mig väldigt avslappnat och jag vaknade nästa morgon med mjuk och ren hud.

Denna produkt hjälpte också mycket med fläckkontroll och hålla mitt ansikte vattenhaltig.

Totalt sett har jag det tre användningsområden av det lilla paketet innan produkten tar slut. Definitivt en fantastisk affär för pengarna!

Sammantaget skulle jag ge den här produkten en 9/10.

Produkt 2: Hydrating Gel Eye Masks

Que Bella professionell fuktgivande ögonmasker

Hydrating Gel Eye Masks – $ 2,99

Inuti detta paket, få tre par gelögonmasker. Jag är väldigt nöjd med det här köpet.

Maskerna fick en ny touch och lämnade huden under mina ögon smidig och uppfriskad.

Under övergångsperioden från vinter till vår behöver min hud all uppmärksamhet den kan få. Med dessa gelögonmasker kunde jag slappna av och veta att under mina ögon skulle min hud kännas frisk och återställd.

Jag använde ögonmaskerna innan jag gick till sängs och lämnade dem på i 30 minuter. Nästa morgon märkte jag skillnad när jag applicerade concealern: Jag kunde definitivt berätta hur mycket mjukare min hud kändes. Detta är ett köp som jag kommer att göra igen.

Sammantaget skulle jag ge den här produkten en 7/10.

Produkt 3: Tea Tree Mud & Witch Hazel Purifying Mask

Tea tree och häxhassel renande mask

Denna mask var en uppfriskande överraskning. Är Tea Tree och Witch Hazel Mud Mask gjorde underverk, städade mina porer och lämnade mitt ansikte det mest uppdaterade har varit på ett tag.

Masken blir mycket krämig, men eftersom det är en leramask hårdnar ämnet i lera när det sätter sig i ditt ansikte.

Var inte orolig om ditt ansikte kittlar när du använder den här produkten … det är poängen! Tea tree och trollhassel arbetar tillsammans för att ta bort överflödig olja och behandla akne och eksem. De rengör ansiktet genom att lämna det rent och klart.

Sammantaget skulle jag ge den här produkten en 8/10.

Klicka här för att köpa alla Target’s Que Bella skönhetsprodukter.

Tankar

Har du använt Que Bella Beauty tidigare? Om så är fallet, vad tyckte du? Lämna en kommentar nedan!