VIP-skåp: How I Wear My Black Skater Kjol

College mode

VIP-skåp;  hur man stylar en skatekjol

Tidigare på VIP Closet pratade jag om hur jag bär min favorit marinblå kavaj och jeansjacka. Den här gången visar jag dig fyra sätt att utforma en grundläggande svart skridsko kjol.

Men innan vi kommer till utseendet, ville jag dela några tips att tänka på när du köper en skatekjol. Läs vidare för mer information!

Välja den perfekta svarta skridsko kjolen

A skater kjol Det är en som passar i midjan och blossar ut i A-form, men inte alla skaterkjolar är inte skapade lika! Jag har märkt det där fyra huvudvarianter i dessa populära kjolar; Medan de alla är ganska lika trodde jag att det kan vara värt att påpeka några av skillnaderna mellan dem:

Söta svarta åkare kjolar

Produktinformation: 1, 2, 3, 4

  • Flippy / Circle -Dessa är vanligtvis gjorda av ett stickat tyg, som jersey eller ponte. De har inga veck och är de mest avslappnade av de fyra typerna. Välj ett tjockare tyg, eftersom dessa typer av kjolar är ganska benägna att flyga på blåsiga dagar.
  • Att rada upp -Denna silhuett blossar i allmänhet ut mindre dramatiskt än de andra, vilket ger en mer strömlinjeformad look.
  • Skolflickor -Dessa har stora kniv- eller lådveck, vilket är bra för dig med en mer preppy stil.
  • Mikrovikning – Dessa kjolar är vanligtvis gjorda av chiffong eller något annat luftigt tyg, så de tenderar inte att bredda så mycket. Micro-veckade kjolar har en mer känslig och feminin känsla.

Mini kjolar är bra för att gå ut och midi / maxi kjolar är fortfarande i mode, men den mest smickrande och mångsidiga fållen är från mitten av låret till knäet. Det är lämpligt för klass eller arbete (även om du kanske vill hålla fållen närmare knäet för arbete) men visar ändå lite ben.

Föreslagna återförsäljare:

Kjolar lider i allmänhet inte så mycket slitage som t.ex. jeans eller jackor, eftersom det inte är så mycket friktion eller dragning i sömmarna. Snabba modebutikerLiksom H&M, Forever 21 och Zara har de alla fantastiska alternativ. Om det ser bra ut för dig och priset är rätt, fortsätt!

Hur jag kammar min svarta kjol

Det är fortfarande ganska kallt här i Boston, varför följande kläder säger lite mer “vinter” än “vår”. De medföljande outfituppsättningarna är dock mer inriktade på våren! A-linjekjolen jag bär är Madewells, köpt begagnad på Buffalo Exchange.

Läder och spetsar

svart skater kjol, läderjacka, spets topp

Produktinformation: kjol, topp, jacka, stövlar, väska

Ibland är det enkelt att du gör ett uttalande! En svartvitt ensemble kunde inte vara lättare att matcha, men den kontrasterande konsistensen av feminin spets och robust läder håller utseendet friskt. Men jag gillar alltid att lägga till en färgstark färg, oavsett om det är i form av en djärv läppstift eller en totepåse.

Elegant nörd

Geek chic skater kjol outfit

Produktinformation: kjol, tröja, blus, platta skor, solsken

Om du har läst CF ett tag vet du att jag också skriver kolumnen Geek Chic. Medan jag vanligtvis inte pratar med mina fandom-preferenser på ett så uppenbart sätt såg jag denna Darth Vader-tröja online för ett par år sedan och var tvungen att ha den … vilket ledde till att jag lurade i skuggan av Gap Kids och försökte olika storlekar tills det bekräftade vad jag alltid misstänkte: Jag har en kropp av en tolv år gammal pojke.

Men jag avviker. Poängen här är att en grafisk tröja med rund hals kan vara ett bra komplement till en skatekjol! Om du vill leka med den knäppa prep-miljön, ta på dig en krage-skjorta under tröjan. Jag vet inte om det bara är jag, men ibland känns det som om mina fötter ser konstigt små ut när jag bär breda kjolballerinor, så jag valde ett par spetsiga lägenheter. Glöm inte dina glasögon för en snygg och nördig outfit! (Mine är verkligen tjocka, jag har hemsk syn!)

Djärv jacka

Sassy jacka, skater kjol, klackar

Produktinformation: kjol, jacka, topp, pumpar, ring

För en snygg middag eller en utekväll, klä upp din svarta kjol med en kavaj i en färg som har ett slag! Jag gick efter en enfärgad blus, men en mönstrad blus som kompletterar eller innehåller färgen på blazern skulle också se bra ut. Klackade klackar eller klackar kombinerar allt för att skapa en modern ensemble som är väldigt lätt att sätta ihop.

Tröja väder

Svart åkare kjol, rutig skjorta, kofta, stövlar

Produktinformation: kjol, skjorta, stövlar, kofta, halsduk

Som det sägs, aprilregnar ger majblommor! Även om det officiellt är vår, är jag säker på att många av er CF-läsare fortfarande inte kan gå ut utan en tjock päls eller åtminstone flera lager kläder. För de kyliga dagarna, prova en mysig kombination av en rutig topp, kofta och tossor. (Detta skulle vara söt med regnstövlar också!)

Att du trodde?

Skulle du ha på dig dessa kläder? Har du en svart kjol att bära? Hur tycker du om att utforma det? Vilka andra garderobsprodukter skulle du vilja se? Låt mig veta i kommentarerna!